NLP begrippen – Q

Het ABC van NLP bevat een alfabetisch overzicht van begrippen uit Neuro Linguïstisch Programmeren, inclusief verwijzingen naar toepasselijke goede boeken en trainingen.

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V W

Q

Quantum Healing

Deepak Chopra is een van de belangrijkste leraren die de oosterse wijsheden doorgeeft aan de westerse wereld. Na eerst werkzaam te zijn geweest als arts, heeft hij de kracht van meditatie en yoga ontdekt. Hij richtte meerdere spirituele centra op in Amerika en geeft wereldwijd lezingen. Deepak Chopra heeft meer dan vijftig boeken geschreven, die zijn vertaald in ruim dertig talen. Vele hebben op de bestsellerlijsten van The New York Times gestaan. Ook in Nederland is Chopra de grootste auteur op het gebied van zingeving. Zijn reputatie is niet onomstreden, maar hij heeft vele aanhangers.

Naast auteur van vele boeken op het terrein van de ayurvedische geneeskunst, adviseert hij vele invloedrijke managers, onder wie voormalig president Bill Clinton.

Binnen NLP wordt het werk van Deepak Chopra geciteerd als het gaat over de verbinding tussen brein, hart en lichaam.

Boek: Quantum Healing – Deepak Chopra PhD M.D.

TrainingNLP Master Practitioner Certification

Quantum Linguistics

Quantum Linguistics  is een onderdeel van de NLP Master Practitioner Training. Quantum Linguistics bevat zeer geavanceerde constructies in zinsbouw en patronen in het gebruik van taal. Kort gezegd zijn het taalpatronen waarmee je mensen op communicatief niveau snel en effectief kunt helpen bij het maken van diepgaande veranderingen.

Boek: Quantum Linguistic Patterning – G.M. Megson

TrainingNLP Master Practitioner Certification

Heb je het volledige antwoord nog niet gevonden of heb je een aanvullende vraag over NLP of een boek of over onze NLP opleidingen? Neem graag contact met ons op via mail info@graci.nl of telefonisch 085 – 130 -91 70 of Whatsapp +31 6 5105 9949.

Kijk ook gerust eens op onze speciale webpagina: Geweldige boeken over NLP en meer