PE SEH 2022 “Communiceer in de VAK-taal van jouw klant. En meer…”

De beste hypotheekadviseurs spreken in de VAK-taal van hun klant

De SEH (Stichting Erkend Hypotheekadviseur) is groot voorstander van het verhogen van communicatieve vaardigheden. Daarom is de training van GRACI “Communiceer in de VAK-taal van jouw klant. En meer…”  ook in 2022 weer goed voor 6 punten in de B-categorie.

Deze PE SEH dag is volledig afgestemd op de Erkend hypotheek adviseur en Erkend financieel adviseur (EFA), die zich verder wil ontwikkelen in hun communicatiekracht en gesprekstechnieken. Die ook daarmee de lange termijnbinding als vertrouwenspersoon wil bouwen. Die ziet en ervaart dat menselijke communicatie altijd voordelen biedt. In dit PE SEH programma geen wetsteksten, beleidsbesluiten of andere financiële inhoud. Wel 100% aandacht voor geweldig en direct bruikbaar inzicht in de kracht van communicatie. Vol plezier en praktische lering.

Waarom wil je de PE SEH 2022  volgen?

Deze dag geeft je de kans jouw advies te bouwen en te presenteren op een nieuw, onderscheidend niveau. Je leert vragen stellen die jouw klant nog nooit heeft beantwoord. Je leert hoe jouw klanten onbewust informatie ontvangen en verwerken. Je leert jouw communicatie soepel en moeiteloos op elke klant af te stemmen. Je leert hoe je met elke klant een klik kunt maken. Je leert hoe je jouw klanten tot ambassadeur maakt. In minder tijd zul je makkelijker, beter en meer onderscheidende adviezen leren samenstellen. Adviseren en communiceren krijgen een volledig nieuwe dimensie!

Communicatie is jouw uniek onderscheidend vermogen. Robots zullen steeds meer de kennis ondersteunen; jij als EFA zult altijd blijven communiceren met de klant over zijn echte wensen en behoeften. De kracht van menselijke communicatie!

Een 9,5 op Springest! Hieronder enkele reviews

“Het was een hele leerzame training. Ik heb andere inzichten gekregen en ga deze zeker gebruiken in de praktijk. Remko is zeer bekwaam. Hij legt op een zeer prettige en rustige manier uit. Als er een vervolgtraining komt dan ben ik er weer bij! Nogmaals dank Remko!”

“Een complete verrassing vandaag (positief!). Ontzettend veel leermomenten die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Een must voor iedereen die oprecht interesse heeft in zijn of haar gesprekspartner. Gaaf! Bijzondere dag die wat mij betreft om een vervolg vraagt.”

Wat leer je tijdens ‘Communiceren in de VAKtaal van jouw klant’?

Wat computers niet kunnen en jij wel kunt. En meer. Je leert onder andere:

  • Kracht van non-verbale communicatie
  • Hoe verwerkt jouw klant jouw informatie
  • Inzicht in de betekenis van oogbewegingen
  • Suggesties in taalgebruik
  • Hoe bouw je moeiteloos een klik met elke klant
  • Effecten van jouw eigen communicatievoorkeur
  • Vragen stellen op diverse abstractieniveaus
  • Uitbreiden van de positie als vertrouwenspersoon
  • Presenteren advies in de taal van jouw klant
  • Samenvatten in de taal van jouw klant

En alles steeds gecombineerd met jouw adviespraktijk!

Wanneer deze PE SEH?

Deze PE SEH wordt gegeven op diverse locaties en data. Incompany is natuurlijk ook mogelijk. Bel 085 – 130 9170 of mail naar info@graci.nl.

Deelnemers: minimaal 8 – maximaal 15 deelnemers per training
Tijdsduur: 1 dag (start 9.30 uur, einde 16.30 uur)
Categorie B, 6 punten SEH PE 2022
Investering PE SEH dag: € 199,- per deelnemer (vrij van BTW)

Hoe verloopt deze PE SEH training ?

De thema’s worden door elkaar heen behandeld. En er wordt  veel geoefend!  Plezier en lering. Theorie en praktijk komen samen,  zodat je de nieuwe kennis direct kunt gebruiken.


Wat als je deze PE SEH training hebt doorlopen?

Dan adviseer je op de echte interne drijfveren en motivatoren van jouw klant. Jouw advies is gebaseerd op de kernwaarden en overtuigingen van de klant.  Gepresenteerd en geschreven in de taal van jouw klant! Advies wordt 100% persoonlijk maatwerk, dat zorgt voor duurzame klantverbinding.

Meer weten  of nog vragen? Stel ze zeker!

Bel 085 – 130 9170 of mail info@graci.nl

 Trainer

Remko Grijm CFP® FFP is de enthousiaste en bevlogen trainer voor deze dag. Remko is Certified Trainer of NLP, communicatietrainer en NLP mastercoach. Zijn hart ligt in de menselijke vermogens. Ook is hij Certified Master Practitioner of NLP, Certified Master Practitioner of Time Line Therapy™, Certified Master Hypnotist, erkend door de American Board of NLP, American Board of Hypnotherapy, de Time Line Therapy™ Association en de American Board of Financial Planners.

 “The longer you wait, the harder it is to provide outstanding customer service.”
William H. Davidow

BOEK NU