Time Line Therapy® Coaching

RESET YOUR MINDSET: Time Line Therapy® Coaching


Wil je af van faalangst, spreekangst, fobie of chronische pijn? Wil je af van negatieve emoties uit het verleden? Wil jij af van belemmerende gedachten en overtuigingen over jezelf? Wil jij af van al deze lastpakken? En wil jij jouw toekomst, vrij van wat je in het verleden heeft tegengehouden, inrichten zoals jij dat wilt?

Dat kan snel en makkelijk met Time Line Therapy®!

Daarna kun je weer echt zijn wie je wilt zijn, doen wat je wilt doen en hebben wat je wilt hebben. Time Line Therapy® Coaching is een unieke coachingtool.

Time Line Therapy® helpt ook bij angst voor de tandarts of examenvrees en pleinvrees, als je vaak wakker ligt of veel negatief in jezelf praat (‘ik ben niet goed genoeg’,’ik mag dit niet’, ‘ik kan dit niet’). Het helpt je makkelijk van al deze ongemakken af.

Proces van Creative Imagination

Time Line Therapy® helpt je op een soepele en gemakkelijke manier negatieve invloeden uit het verleden los te laten, zonder dat je de emoties weer opnieuw beleeft. Daar zit de kracht! Wil je in heel korte tijd af van waar je last van hebt? Dan is dit de meest krachtige en snelle techniek. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Werkt dat echt? Ja, een zeer recent onderzoek vanuit Harvard University en het Max Planck Institute for Cognitive Brain Sciences laat de neurologische veranderingen zien via fMRI-scans. Prachtig.

NLP Coaching en Time Line Therapy®

Een coaching gecombineerd met de technieken van NLP en Time Line Therapy® is uniek. Op een eenvoudige, maar o zo krachtige en efficiënte manier wordt een zeer prettige en blijvende verandering gerealiseerd. Resultaat? 100%. Die garantie krijg je.

Wat is het resultaat van Time Line Therapy® Coaching

Time Line Therapy® boekt 100% resultaat. Time Line Therapy® werkt alleen niet als niet wordt gebruikt! Ook het leger maakt hier gebruik van.

Het Britse Military’s Warrior Project for PTSD en Russische psychologen hebben Time Line Therapy® gebruikt voor getraumatiseerde soldaten. “Solving of individual problems of participants, decreasing of anxiety and depression, reestablishment of the cycle ‘sleep-awaking using Time Line Therapy® ”. Het werkt en helpt. Zo simpel is het.

Een Time Line Therapy® Coaching duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

“Wauw wat een ervaring was dat! Een time line therapy sessie bij Remko. Ik had geen idee wat ik me erbij voor moest stellen. En nu navertellen wat we precies gedaan hebben is nog best ingewikkeld. Die poging ga ik dan ook niet doen. Wat ik wel kan vertellen is dat het me enorm geholpen heeft in het loslaten van negatieve emoties rondom een bepaalde situatie. Los als in dat het uit mijn tenen kwam, ergens zo diep verstopt dat ik de oorsprong er van niet wist. Heel bijzonder hoe je onderbewuste het allemaal heeft opgeslagen, ooit, en het ook zo weer tevoorschijn kan halen. Maar het ook los kan laten en er een positieve lading aan kan geven. Voor iemand met een sterke voorkeur alles te willen snappen en begrijpen een bijzonder mooie ervaring in dat de wegen van onze systemen, daar waar we vandaan komen en het universum (welke betekenis je daar ook aan geeft) ondoorgrondelijk zijn. Ik zou iedereen die last heeft van een belemmerende overtuiging aanraden om een sessie of training bij Remko te volgen. It’s life changing” – Nicolet

De Time Line Therapy® Master Coach

Deze coaching wordt verzorgd door Remko Grijm, gecertificeerd Trainer en Master Practitioner of NLP, Master Coach, Master Practitioner Trainer of Time Line Therapy® Coaching, Master Hypnotist.

In de afgelopen jaren heeft hij ruim 13.000 mensen mogen trainen, opleiden en coachen vanuit GRACI Coaching en NLPXperience. NLPXperience is door de American Board of NLP (ABNLP) erkend als internationaal opleidingsinstituut.

Heb je behoefte aan deze unieke coaching?

Stel al je vragen en maak een afspraak via 085 – 130 91 70 49 of mail naar info@graci.nl