Time Line Therapy® Practitioner Training

De Time Line Therapy® Practitioner Training is een prachtige verdieping op jouw NLP Certificering, jouw werk als coach en ook voor jezelf. Wil je leren hoe je op een bijzonder effectieve en comfortabele manier blijvende verandering in iemand (of jezelf) kunt creëren? Dan is deze training aan must!

Waarom wil je deze training volgen?

Het is een unieke NLP techniek, die 100% helpt bij:

 • het vrijkomen van alle negatieve emotionele ballast uit het verleden
 • het loslaten van belemmerende overtuigingen en helpende te installeren
 • het halen van toekomstige doelen, exact zoals jij die wilt bereiken.

In een notendop de essentie en lering van de training:

Wat is Time Line Therapy™

Time Line Therapy™ is een soepele en tegelijk uiterst krachtige techniek voor het creëren van diepgaande verandering bij een persoon, gericht op onverwerkte negatieve emoties uit het verleden. Time Line Therapy™ richt zich op een comfortabele manier op hoe deze bagage volledig kan worden losgelaten.

Time Line Therapy™ wordt sinds 1988 succesvol gebruikt door internationale legereenheden, Special Forces, therapeuten, coaches en vele anderen voor onder andere verwerking van trauma en PTSS.

Op fMRI-scans is de werking van deze techniek tegenwoordig zichtbaar. De moderne technieken tonen de werkelijk magische effecten van deze techniek als resultaat.

Alle deelnemers in binnen- en buitenland zijn sprakeloos over de eenvoud van deze techniek voor het brein en het buitengewone succes in de fysieke wereld. Om gecertificeerd te worden, geldt één voorwaarde: je moet gecertificeerd zijn NLP (Master) Practitioner volgens de standaard van The American Board of NLP (ABNLP) Ben je dat nog niet? Daarvoor ben je natuurlijk van harte welkom in onze NLP (Master) Practitioner trainingen.

Wat leer je in de Time Line Therapy® Practitioner Training?

 • Eliciteren van de tijdlijn
 • Veranderen van de richting en locatie van de tijdlijn
 • Ontdekken van de ‘root cause’ van huidige onbewuste emoties die je tegen houden
 • Soepel en makkelijk loslaten van negatieve emoties zoals boosheid, verdriet, angst, gekwetstheid en spijt
 • Verwijderen van belemmerende beslissingen zoals ‘ik ben niet goed genoeg’, ‘ik kan dat succes nooit halen’ en andere ‘ik ben/kan niet(s)…’
 • Werken met mini tijdlijnen; bijzonder geschikt voor kinderen en angsten of fobieën
 • En natuurlijk…het geheim van ‘The Secret of Creating Your Future’

“Ik twijfelde of het zou werken. Wat voel ik me licht en tegelijk krachtig. Nog steeds. Geweldig en fascinerend. Mijn doel is bereikt en zal je volop aanbevelen.” – Mariska

Gebruikmaking van ‘Active Imagination

Hoe werkt deze techniek? Eenvoudig: omdat emoties de passage van tijd nodig hebben en onze ‘problemen’ in ons brein een imaginaire reproductie zijn van iets wat er nu in de fysieke wereld niet is, werken imaginaire oplossingen. 100%. Bij de meeste mensen al binnen 10 minuten.

Time Line Therapy™ is een proces van ‘active imagination’ zonder daarbij de gebeurtenis te herbeleven. Een groot verschil met andere technieken of therapieën zoals EMDR. En dat verschil maakt het juist zo fijn voor iedereen die een sessie hiermee heeft doorlopen: comfortabel, rustig, snel en met verbazing over het blijvende effect.

Een zeer recent onderzoek vanuit Harvard University samen met het Max Planck Institute for Cognitive Brain Sciences, laat zelfs de neurologische veranderingen zien via fMRI-scans. Prachtig.

Magie? Nee. De kracht van ons brein, dat gebruik maakt van neuroplasticiteit en imaginaire oplossingen die waar worden in de fysieke wereld. Fascinerend en heel behulpzaam!

In slechts twee dagen

Omdat je al ABNLP gecertificeerd NLP (Master) Practitioner bent en door de unieke trainingswijze, kun je deze training in slechts twee dagen succesvol afronden. Ons brein leert immers snel.

Daarna heb je de skills voor het succesvol kunnen uitvoeren van de krachtige technieken uit Time Line Therapy™. Je hebt ze volledig in beeld, begrijp je wat je doet, weet waardoor ze werken. Ook heb je zelf de unieke ervaringen gehad, waardoor ook jij vrij bent van de negatieve emotionele lading uit het verleden en belemmerende overtuigingen.

Ook ben je bevoegd om bij anderen door Time Line Therapy™ snel blijvende resultaten te boeken. Zowel jij als de mensen die je helpt, zijn hierdoor in staat om de toekomst krachtig, authentiek en vrij van beperkingen uit het verleden tegemoet te treden.

Data en details

 • Donderdag 1 en vrijdag 2 juni 2023 (uitverkocht)
 • Locatie Hotel Van der Valk Harderwijk
 • Tijden van 9.00 uur tot circa 17.30 uur
 • Vrij van btw en inclusief lunch, studiemateriaal en meer

Aanbod

Omdat deze training zo enorm veel meerwaarde heeft én omdat ik heel graag deze training geef, geldt een tijdelijk aanbod dit unieke certificaat te halen. Daarmee gun en geef je jezelf een enorme verdieping in NLP maar vooral een bevrijding van ballast uit het verleden.

De prijs voor deelname is € 795,- (reguliere prijs € 1.295,-). Heb je al een NLP opleiding gevolgd via NLPXperience? Dan profiteer je van een lager tarief.

Deelnemen en aanmelden?

Dat kan via onderstaand contactformulier of via info@graci.nl of telefoon (085-130 91 70) weten of je wilt meedoen aan deze geweldige training. Ik verheug mij er nu al op!

  Hartelijke groet,

  Remko Grijm

  Trainer of Neuro-linguistic Programming (NLP)
  Trainer of Master Time Line Therapy® Practitioner
  Certified Master Hypnotist®