NLP Opleidingen

De beste leerervaring uit een NLP opleiding haal je via NLPXperience 

NLP in het kort

Richard Bandler, computerdeskundige en wiskundige, en John Grinder, linguïst, creëerden Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) in de jaren zeventig. De wetenschappers waren gefascineerd door de vraag hoe het mogelijk is, dat sommige mensen zo succesvol zijn.

Bandler en Grinder bestudeerden de fysiologie, het interne gedachteproces en de communicatie van bewezen succesvolle personen. De uitkomsten verwerkten ze in een model, waarmee ze verbluffende resultaten boekten. Het door hen ontwikkelde systeem noemden ze NLP, ook wel als ‘de software van het brein’ omschreven. NLP geeft als het ware een handleiding waarmee jij je brein, en dus je gedachten, houding, communicatie en gedrag, op de voor jou meest optimale manier kunt (be-)sturen, controleren en voeden.

Waarom de opleiding NLP Practitioner volgen  via NLPXperience? 

Wil je werken aan de beste versie van jezelf? Wil je groeien in professionele communicatie  en je persoonlijk verder ontwikkelen? Wil je op de meest effectieve manier werken aan jouw toekomst? Beter worden in wat je bent, doet of tot nu toe bereikt? Schrijf je dan in voor de intensieve opleiding NLP Practitioner van NLPXperience.

Deze leuke, waardevolle  en onderscheidende opleiding biedt je de ervaring, de handvatten, de informatie, de stappen, de inzichten én de lering om de beste versie van jezelf te worden. Een echte Learning eXperience.

De opleiding tot NLP Practitioner van NLPXperience is voor mensen met een hoog niveau van commitment. Mensen die echt toegewijd zijn om de resultaten in hun leven fors te verbeteren, zowel persoonlijk als zakelijk. Wij leiden mensen op die zeggen wat ze gaan doen, het vervolgens ook doen en dat bewijzen. Een vooropleiding is niet nodig. Enthousiasme tot slagen wel, net zoals de flexibiliteit en de bereidheid om uit je comfortzone te stappen !

De opleiding van NLPXperience is wereldwijd erkend door de American Board of NLP. Haal via NLPXperience in slechts 7 dagen dit erkende certificaat Practitioner of NLP én verbeter jezelf in alles wat je doet!

Waarom de opleiding NLP Master Practitioner volgen  via NLPXperience? 

De NLP Master Practitioner training is ontworpen om je verdere inzichten te geven in de meest vooruitstrevende denkrichtingen binnen NLP. Alle lering en vaardigheden uit de NLP Practitioner krijgen een extra boven- en onderlaag en worden nog verder verbreed en verdiept.

Een NLP Master Practitioner heeft diepgaand inzicht in de werking tussen het menselijk brein en de fysieke wereld waarin we leven. Waar de opleiding NLP Practitioner vooral gedragsverandering, communicatie, nieuwe zienswijzen en bewustwording centraal stelt, gaat de NLP Master Practitioner verder met nog meer geavanceerde NLP technieken én de basis van Quantumfysica. Deze zorgen voor een onvergelijkbaar perspectief in het functioneren van jouw leven en dat van anderen om je heen.

Het NLP Master Practitioner programma van NLPXperience duurt 9 dagen, verdeeld over 3 blokken van 3 dagen over een periode van 3 maanden. Deze opleiding is wereldwijd erkend door de American Board of NLP. Voor deelname is een succesvol afgeronde opleiding tot NLP Practitionervereist.