Over NLP

NLP in het kort

Richard Bandler, computerdeskundige en wiskundige, en John Grinder, linguïst, ontwikkelden Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) in de jaren zeventig. De wetenschappers waren gefascineerd door de vraag hoe het mogelijk is, dat sommige mensen zo succesvol zijn.

Bandler en Grinder bestudeerden de fysiologie, het interne gedachteproces en de communicatie van bewezen succesvolle personen. De uitkomsten verwerkten ze in een model, waarmee ze verbluffende resultaten boekten. Het door hen ontwikkelde systeem noemden ze NLP, ook wel ‘de software van het brein’ genoemd. NLP geeft als het ware een handleiding waarmee jij je brein, en dus je gedachten, houding, communicatie en gedrag, op de voor jou meest optimale manier kunt (be-)sturen, controleren en voeden.

Wat is NLP? Wat maakt NLP uniek? Wat maakt dat NLP werkt?

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) koppelt de samenwerking tussen onze bovenkamer (neuro), ons taalgebruik (linguïstiek) en ons gedrag (het interne programma dat dan loopt) en laat zien hoe zij elkaar beïnvloeden. Dat biedt kansen voor Nieuw leer Potentieel.

Waar NLP zich in basis op richt, is persoonlijke ontwikkeling, flexibiliteit, weerbaarheid en communicatie. Communicatie naar anderen, maar vooral ook tegen jezelf. Wat zeg je nu allemaal tegen jezelf? Hoe doe je dat en helpt dat op de manier zoals je het doet?

Hoe sta je, hoe loop je, hoe zit je? Wat doet dat met je brein? En wat gebeurt er als je dat anders doet? Het doel van NLP is zekerheid creëren binnen jezelf. Dat is ‘the place to be’ voor het leukste en fijnste leven, voor succes en plezier, voor de mooiste versie van jezelf.

NLP training

Ben je geïnteresseerd in de meest geavanceerde inzichten en vaardigheden op het gebied van communicatie, menselijk gedrag en resultaat? Ben je benieuwd waarom jij doet wat je doet? En hoe je doet wat je doet? Wil je mentaal en emotioneel groeien en anderen helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling? Dan is de NLP Practitioner opleiding iets voor jou! Een opleiding die wereldwijd erkend is en waarin je alles leert over één van de meest succesvolle stromingen op het gebied van communicatie en gedrag: Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Hoogwaardige trainingstechnieken en de sterk gecomprimeerde vorm maken deze opleiding uniek.

Stel je eens voor dat jij de meest krachtige software ter wereld, jouw brein, kunt sturen richting elke vorm van succes in jouw leven?! Ik kan je helpen aan de handleiding. Dat kan bijvoorbeeld door het volgen van deze trainingen:

Introductie NLP workshop (5 uur)
Opleiding tot NLP Associate (1 daagse opleiding)
Opleiding tot NLP Practitioner (7 daagse opleiding)
Opleiding tot NLP Practitioner SummerXperience (5 daagse intensieve opleiding)
Opleiding tot NLP Master Practitioner (9 daagse opleiding)

Op zoek naar  de handleiding voor jouw leven?

Wil jij jouw leven mooier en leuker maken en jouw prestaties verbeteren? In je relaties, werk, gezondheid, sport of een ander gebied? Wil jij meer keuzes krijgen en zélf weer  aan het stuur van jouw leven zitten? Laat het mij weten. Dan gaan we samen aan de slag!

Gebruik het contactformulier, bel of mail me.

085 -130 91 70
remko@graci.nl

Motiverende groet, Remko Grijm


    “Jouw leven krijgt de waarde die jij het geeft”