Opleiding tot Certified Master Practitioner of NLP

Waarom wil je de opleiding NLP Master Practitioner volgen  en waarom via NLPXperience? 

Wil je dé verdiepingsslag maken in NLP? Wil je al jouw opgedane inzichten, vaardigheden, kennis en kunde uit de NLP Practitioner nog beter inzetten, verbreden en uitdiepen? Wil je ook nog aanvullende, waardevolle en verbazingwekkende verdieping in NLP? Als coachend leidinggevende, coachende manager of als NLP Coach? 

Dan is de NLP Master Practitioner van NLPXperience voor jou dé opleiding. Dé stap naar persoonlijk meesterschap en onderscheidende kracht in NLP Coaching. 

Verdieping met NLP op alle vlakken​

Alle lering en vaardigheden uit de NLP Practitioner krijgen een extra boven- en onderlaag en worden nog verder verbreed en verdiept. Waar de opleiding NLP Practitioner vooral gedragsverandering, communicatie, nieuwe zienswijzen en bewustwording centraal stelt, gaat de NLP Master Practitioner verder! 

Een NLP Master Practitioner verwerft diepgaand inzicht in de werking tussen het menselijk brein en de fysieke wereld waarin we leven. Met nog meer geavanceerde NLP technieken, Meta-programma’s, Values, excellente presentatie- en communicatietechnieken én de basis van Quantumfysica. Al deze nieuwe lering zorgt voor een onvergelijkbaar nieuw perspectief in jouw leven en dat van anderen om je heen.

De mooiste NLP Master Practitioner Xperience in Nederland

Deze uitdagende en impactvolle vervolgopleiding in Neuro-Linguistic Programming (NLP) geeft je een meesterlijke leerervaring door het diepgaande toegepaste gebruik van NLP. Ook de NLP Master Practitioner training van NLPXperience is zorgvuldig gelaagd en optimaal gestructureerd, om voor iedereen de leerervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Net als bij de NLP Practitioner training, combineren we theorie direct met de praktijk door het doen van veel oefeningen en zelf ervaren. Kortom: we maken de verbinding met jouw leven en werk. Hierdoor integreert alle lering optimaal en word je het snel onbewust volledig bekwaam en heb je alle inzichten en handvatten om je doelstellingen te bereiken.

NLPXperience geeft je als opleider de lering en beleving van NLP zoals NLP is bedoeld. Mét tevredenheidsgarantie!

Toegewijd en enthousiast

Onze opleiding tot NLP Master Practitioner is voor deelnemers met een hoog  commitment. Mensen die echt toegewijd zijn om de resultaten in hun leven fors te verbeteren, zowel persoonlijk als zakelijk. Die onderweg zijn naar persoonlijk meesterschap.

Een vooropleiding is vereist: je moet gecertificeerd NLP Practitioner zijn volgens de normen van de ABNLP. Heb je jouw NLP Practitioner certifcaat gehaald bij NLPXperience, dan voldoe je direct aan alle normen. Natuurlijk is ook enthousiasme tot willen slagen vereist, net zoals de flexibiliteit en de bereidheid om jezelf mentaal te (laten) stretchen!

Een certificeringstest maakt onderdeel uit van de opleiding als je gecertificeerd wilt worden tot NLP Master Practitioner. De test blijft weg van ‘iets uit je hoofd leren’ en heeft juist het doel om van alle lering je eigen boekwerk te maken. Zo heb je altijd jouw eigen naslagwerk dat inhoudelijk ook nog eens correct is.

Ons NLP Master Practitioner programma beslaat 8 fysieke live trainingsdagen, want ons brein leert razend snel. Het complete programma wordt verdeeld over 4 blokken van 2 dagen over een periode van 3 maanden. Deze indeling is wereldwijd erkend door de American Board of NLP en door onze unieke trainingsmethodiek is dit de perfecte tijd voor het halen van maximaal rendement. 

Wat ga je leren tijdens het NLP Master Practitioner programma?

Hieronder tref je een verkort overzicht van de inhoud van deze magnifieke NLP training.

 • Geavanceerd gebruik submodaliteiten – neurologische drivers om verandering te creëren en het creëren van uitgekiende SWISH patterns
 • Geavanceerd gebruik strategieën – eliciteren en gebruiken van strategieën in business, relaties en coaching en het installeren van nieuwe strategieën en verandering
 • Quantum Linguistics – gebruikmaken van tijd in taal
 • Sleight of Mouth patterns – een menukaart voor verbaal geweldig zijn
 • Waarden en Metaprogramma’s – de matrix van persoonlijkheid
 • NLP en Quantum Physics – de fysica van personale empowerment
 • NLP presentatieskills en training design – extra toepassingen van NLP
 • Personal Breakthrough Coaching – ervaren en doen van een 5 uur durende coachsessie tijdens de training
 • Klik hier voor het totale programma.

Hoe kun je dit allemaal in slechts acht dagen effectief, integraal én daarmee blijvend bruikbaar leren?

Voordat je opleiding start, is een succesvol afgeronde opleiding tot NLP Practitioner vereist. Dan voorzien we je van een speciaal ontwikkeld NLP audio- en videoprogramma. De tijdsduur hiervoor is circa 50 uur.  Dit doe je via de beste app voor NLP en persoonlijke ontwikkeling (www.appnlp.com) op momenten dat het jou uitkomt. Dit materiaal is voor de eerste 28 dagen inbegrepen in de prijs van de opleiding! Tijdens de opleiding leer je hoe je deze kennis kunt toepassen en integreren. Je ontwikkelt je nog verder door nieuwe ontwikkelingen, nieuwe inzichten en nieuwe bruikbare richtingen. Tijdens de training ontvang je persoonlijke coaching van de hooggekwalificeerde trainer.

Voorjaar 2021:   (Nog één plaats beschikbaar)

 • Vrijdag 9 en zaterdag 10 april
 • Vrijdag 23 en zaterdag 24 april
 • Vrijdag 21 en zaterdag 22 mei
 • Vrijdag 4 en zaterdag 5 juni (certificeringsblok)
 • Tijden: inloop vanaf 09.00 uur, start om 09.30 en afronding circa 17.30 uur
 • Kleine teams van (minimaal) 4 tot maximaal 8 deelnemers
 • Reguliere prijs € 3.295 all-in vrij van btw NU TIJDELIJK € 2.845
 • Incl. (voor)studiemateriaal, diverse hand-outs, lunch, drinken en personal coaching

Meld je hier direct aan voor de aankomende data voor het NLP Master Practitioner programma van NLPXperience

Update Covid-19 maatregelingen: 24 FEBRUARI 2021

Onze NLP (Master) Practitioner training en NLPXperience Workshops zijn t/m 15 maart 2021 tijdelijk stopgezet. Dit door de Covid-gerelateerde maatregelen vanuit de overheid.

De hoop is dat na 15 maart alles volgens planning weer doorgang kan vinden. 

Wat gebeurt er als er in de geplande periode niet kan worden getraind?

Als er door overheidsmaatregelen niet kan worden getraind, dan verschuiven de trainingsblokken één blok en wordt een nieuw blok toegevoegd aan de training. De garantie is daarbij dat NLPXperience altijd ‘live’ verder gaat met een training. Onze trainingen worden dus niet vervangen door trainingen in virtual classrooms, MS Team- of Zoom-sessies of trainingen op video. Wij gaan voor de beste NLPXperience, willen dat onze deelnemers de mooiste ervaring en lering krijgen en wij geloven daarbij in ‘live’ training.

Wil je jouw opleiding NLP Master Practitioner nog voordeliger maken?

Check dan ook de bijdragen vanuit overheid en werkgever:
– je gebruikt jouw opleidingsbudget en/of
– jouw gemeente subsidieert (Subsidie HRM; scholingsregeling MKB/ZP)
Daarnaast is bij betaling in 2020 fiscaal voordeel mogelijk tot 49,5%

Jouw NLP Trainer voor dit Master Practitioner of NLP programma

Deze waardevolle NLP Practitioner opleiding wordt begeleid door Remko Grijm, Certified International NLP Trainer, NLP Master Coach, Master Time Line therapy® Practitioner Trainer, Master Practitioner of NLP, Master Practitioner of Time Line Therapy® en Master Hypnotist.

Remko: “Al mijn passie en liefde voor NLP zet ik in! Ook mijn ervaringen en verhalen als trainer en NLP Master Coach deel ik tijdens de opleiding.  Maar vooral deel ik graag het plezier van de houding vanuit NLP en mijn kennis om mensen de mooiste versie van zichzelf te laten worden. Haal het beste voor jezelf uit mijn ervaring  en meld je aan! Mail met mij via remko@graci.nl of bel mij op 085 – 130 91 70.”

Sinds 2013 heeft Remko ruim 13.000 mensen mogen trainen, opleiden en coachen. De input hiervan in de training, geeft een unieke dimensie en ervaring.

Meld je hier aan voor  de aankomende data voor de Xperienced NLP Master Practitioner

Lees hier de algemene voorwaarden 
Lees hier de klachtenprocedure 
Lees hier de gedragscode 

Groet en graag tot in de Xperienced Master Practitioner of NLP,

Remko Grijm