NLP opleiding tot Certified Master Practitioner of NLP

Waarom de opleiding NLP Master Practitioner volgen  via NLPXperience? 

De NLP Master Practitioner training is ontworpen om je verdere inzichten te geven in de meest vooruitstrevende denkrichtingen binnen NLP. Alle lering en vaardigheden uit de NLP Practitioner krijgen een extra boven- en onderlaag en worden nog verder verbreed en verdiept.

Een NLP Master Practitioner heeft diepgaand inzicht in de werking tussen het menselijk brein en de fysieke wereld waarin we leven. Waar de opleiding NLP Practitioner vooral gedragsverandering, communicatie, nieuwe zienswijzen en bewustwording centraal stelt, gaat de NLP Master Practitioner verder met nog meer geavanceerde NLP technieken én de basis van Quantumfysica. Deze zorgen voor een onvergelijkbaar perspectief in het functioneren van jouw leven en dat van anderen om je heen.

Het NLP Master Practitioner programma van NLPXperience duurt 9 dagen, verdeeld over 3 blokken van 3 dagen over een periode van 3 maanden. Deze opleiding is wereldwijd erkend door de American Board of NLP. Voor deelname is een succesvol afgeronde opleiding tot NLP Practitioner vereist.

Start voorjaar 2020 (data volgen)
Tijden: dag 1 van ieder blok van 09.30 tot  ±17.30 uur,  andere dagen van 9.00 tot ± 17.30 uur

 • Kleine teams van 6 tot maximaal 8 deelnemers
 • Totale studietijd circa 160 uur (thuisstudie, opleidingsdagen, opdrachten)
 • Vroegboekprijs  € 2.900 VRIJ van btw incl. (voor)studiemateriaal, tweetalige hand-out, lunch en personal coaching (normale prijs € 3.200)
 • Fiscale terugaaf mogelijk tot 51,75%

Wat ga je leren tijdens het NLP Master Practitioner programma?

 Hieronder tref je een verkort overzicht. Klik hier voor het totale programma.

 • Geavanceerd gebruik submodaliteiten – neurologische drivers om verandering te creëren en het creëren van uitgekiende SWISH patterns
 • Geavanceerd gebruik strategieën – eliciteren en gebruiken van strategieën in business, relaties en coaching en het installeren van nieuwe strategieën en verandering
 • Quantum Linguistics – gebruikmaken van tijd in taal
 • Sleight of Mouth patterns – een menukaart voor verbaal geweldig zijn
 • Waarden en Metaprogramma’s – de matrix van persoonlijkheid
 • NLP en Quantum Physics – de fysica van personale empowerment
 • NLP presentatieskills en training design – extra toepassingen van NLP
 • Personal Breakthrough Coaching – ervaren en doen van een 5 uur durende coachsessie tijdens de training

Hoe kun je dit allemaal in slechts 9 dagen effectief, integraal én daarmee blijvend bruikbaar leren?

Voordat je opleiding start, bestudeer en leer je vanuit een speciaal ontwikkeld audio- en videoprogramma. De tijdsduur hiervoor is circa 50 uur.  Dit doe je via de beste app voor NLP en persoonlijke ontwikkeling (www.appnlp.com) op momenten dat het jou uitkomt. Dit materiaal is voor de eerste 28 dagen inbegrepen in de prijs van de opleiding! Tijdens de opleiding leer je hoe je de kennis kunt toepassen en integreren. Je ontwikkelt je nog verder door nieuwe ontwikkelingen, nieuwe inzichten en nieuwe bruikbare richtingen. Tijdens de training ontvang je persoonlijke coaching van de hooggekwalificeerde trainer.

Meld je hier direct aan voor de aankomende data voor het NLP Master Practitioner programma van NLPXperience

Wil je jouw opleiding NLP Master Practitioner nog voordeliger maken?

Check dan ook de bijdragen vanuit overheid en werkgever:
– je gebruikt jouw opleidingsbudget en/of
– jouw gemeente subsidieert (Subsidie HRM; scholingsregeling MKB/ZP)
Daarnaast is fiscaal voordeel mogelijk tot 51,75%

De NLP Trainer voor dit Master Practitioner of NLP programma

Deze waardevolle NLP Practitioner opleiding wordt begeleid door Remko Grijm, gecertificeerd NLP Trainer, NLP Master Coach, Master Time Line therapy® Practitioner Trainer, Master Practitioner of NLP, Master Practitioner of Time Line Therapy® en Master Hypnotist.

Remko: “Al mijn passie en liefde voor NLP zet ik in! Ook mijn ervaringen en verhalen als trainer en NLP Master Coach deel ik tijdens de opleiding.  Maar vooral deel ik graag het plezier van de houding vanuit NLP en mijn kennis om mensen de mooiste versie van zichzelf te laten worden. Haal het beste voor jezelf uit mijn ervaring  en meld je aan! Mail met mij via remko@graci.nl of bel mij op 085 – 130 91 70.”

Sinds 2013 heeft Remko ruim 13.000 mensen mogen trainen, opleiden en coachen. De input hiervan in de training, geeft een unieke dimensie en ervaring.

Meld je hier aan voor  de aankomende data voor de Xperienced NLP Master Practitioner

Lees hier de algemene voorwaarden 
Lees hier de klachtenprocedure 
Lees hier de gedragscode 

Groet en graag tot in de Xperienced Master Practitioner of NLP,

Remko Grijm