NLP begrippen – J

Het ABC van NLP bevat een alfabetisch overzicht van begrippen uit Neuro Linguïstisch Programmeren, inclusief verwijzingen naar toepasselijke goede boeken en trainingen.

A B C D E F G H I J K L
M N O P Q R S T U V W

J

James, Tad

Tad James is oprichter van de TJC Company. Hij werd door Richard Bandler gemaakt tot de 2e NLP Master Trainer en daarna werd Tad een leider op het gebied van NLP. In 2001 richtte hij samen met zijn vrouw Adriana James de Tad James Company op. Tad is hypnotherapeut, de auteur van Time Line Therapy® en de oprichter van het American Institute of  NLP coaching.

Samen met Wyatt Woodsmall is hij de co-auteur van het boek Time Line Therapy® en schreef hij ondermeer de bestseller “The Secret of Creating Your Future”.

Van Tad en Adriana hebben wij de fijnste onderscheidingen in NLP mogen leren en ervaren.

Boeken: The Secret of Creating Your Future – Tad James
Values – Adriana James

Training: NLP Practitioner Certification, NLP Master Practitioner Certification

John Grinder

John Grinder is mede-grondlegger van NLP. Grinder is een Amerikaanse NLP Master trainer, linguïst en onderzoeker die samen met Richard Bandler de methodiek Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) ontwikkelde.

Boeken: The structure of Magic – John Grinder & Richard Bandler

Heb je het volledige antwoord nog niet gevonden of heb je een aanvullende vraag over NLP of een boek of over onze NLP opleidingen? Neem graag contact met ons op via mail info@graci.nl of telefonisch 085 – 130 -91 70 of Whatsapp +31 6 5105 9949.

Kijk ook gerust eens op onze speciale webpagina: Geweldige boeken over NLP en meer