BreakThrough Coaching

Breakthrough Coaching

Breakthrough Coaching is wat de naam aangeeft: coaching die jou helpt te doorbreken wat je belemmert om het leven te leven dat je wilt. Te doorbreken wat je tegenhoudt om de resultaten te halen die je wilt. Te doorbreken wat je belemmert om te zijn wie je wilt zijn, te doen wat je wilt doen, te hebben wat je wilt hebben.

Breakthrough Coaching is voor mensen met een hoog commitment. Het is een intensieve coaching met één doel: zorgen dat jij jouw doelen haalt. Dat jij jouw transformatie maakt die je wilt maken in dit leven. Om daarna te floreren en je mooiste leven te leven. Vrij van belemmerende overtuigingen en negatieve lading uit het verleden.

Breakthrough Coaching is nog zoveel meer. Het is volledig gericht op personal empowerment door onbewust gedrag bewust te maken en interne hulpbronnen aan te boren. Innerlijke vermogens aan te boren, denkbeeldige ramen en deuren te openen. Een handleiding voor de rest van je leven.

De best werkende technieken uit Neuro-linguïstisch Programmeren (NLP), Mental Emotional Release™ (MER), Time Line Therapy™ (TLT) technieken en zoveel meer, worden benut. Gebruik makend van de kracht van ons brein. De coach is een gecertificeerd Master Coach. Een mens met een missie: mensen hun innerlijke vermogens laten ontdekken én gebruiken, vrij van ballast uit het verleden.

 In every human being there is both garbage and gold, it is up to us to choose what we pay attention to.” – Werner Erhard

Voor wie  is Breakthrough coaching 

Breakthrough coaching is voor mensen die ‘klaar’ zijn met hun eigen gedrag. Die vanuit hun emotionele intelligentie beseffen, ervaren, zien en erkennen, dat ze zichzelf in de weg staan. Dat ze zelf de interne blokkades creëren. Voor mensen die willen opstaan van de passagiersstoel in hun leven. Die zelf het stuur willen nemen. Het is voor mensen met een hoog niveau van commitment om de transformatie werkelijk te maken. Voor mensen die zeggen wat ze gaan doen én het dan ook doen. Die sterke behoefte hebben hun gedrag en patronen waar nodig te doorbreken, om daarna mentaal vrij te kunnen leven.

Zoek jij jouw doorbraak en wil je die snel en effectief bereiken? Dan is Breakthrough Coaching dé coaching voor jou! Het biedt je alles voor dé doorbraak naar wie je wilt zijn, wat je wilt doen en wilt bereiken.

Jouw transformatie is het doel én wordt het resultaat! Als jij dat ook wilt.

“As soon as you trust yourself, you will know how to live.”
– von Goethe

Wat is Breakthrough coaching precies

Breakthrough Coaching is een magisch transformatieproces.  Een effectieve, intensieve, diepgaande en intrigerende coaching. Oude en – veelal onbewuste – gedragspatronen, beperkende overtuigingen en negatieve lading uit het verleden worden doorbroken en losgelaten. Bekrachtigende patronen en overtuigingen worden hervonden,  ingezet en verankerd. Zorgend voor blijvende verandering op bewust en onbewust niveau.

Hoe  ziet de Breakthrough coaching eruit

De Breakthrough coaching bestaat uit vragen en interventies. Het gaat hierbij niet om ‘WAT’ je denkt, maar ‘HOE’ je denkt. Een groot verschil! Want als je de ‘HOE’ weet, kun je deze veranderen als dat nodig is. Ons brein kan dat, snel. Daarna doen we samen alles wat nodig is om de doorbraak te maken. Al wat helpt, wordt verankerd voor de blijvende doorbraak! De Breakthrough coaching is klaar als jij weet en voelt dat jouw doel gehaald is. Dat je de innerlijke overtuiging hebt de beste en mooiste versie van jezelf te mogen zijn.

“Life isn’t about finding yourself. Life is about creating yourself.”
– George Bernard Shaw

Wat is het resultaat van Breakthrough coaching

Na het succesvol doen van jouw Breakthrough coaching:

 • Weet je waarom, hoe en waarvoor jij gaat in jouw leven
 • Heb je zelfvertrouwen als jouw natuurlijke krachtbron
 • Ben je in balans in communicatie, werk, relaties, in jouw leven
 • Ben je bewust van jezelf en de impact van jouw handelen op jezelf en je omgeving
 • Ben je vrij van belemmerende gedachten en negatieve overtuigingen
 • Geef je op jouw eigen unieke stijl vorm aan jouw leven
 • Is jouw toekomstbeeld helder en ben je daarop innerlijk gericht
 • Zie, hoor en voel jij jouw unieke meer-waarde
 • Kortom: je bestuurt weer jouw eigen leven vol meer-waarde.

Recente klantervaring (Danny)

“Ik twijfelde hoe mijn volgende stap zou zijn. Hoe om te gaan met dingen die ik in het leven tegenkom. Tegenslagen, hoe mensen met me omgaan, hoe ik wil dat mensen met mij omgaan, hoe ik in het leven sta. Mijn ervaring was uiteindelijk in één woord samen te vatten: buitengewoon! Nooit zo verwacht. Dit komt door de zeer fijne en open opstelling die Remko heeft. Hij heeft de mooie en warme eigenschap om je direct op je gemak te stellen waardoor je jezelf nog beter openstelt en nog meer effect en resultaat hierdoor kan bereiken.

Mijn resultaten tot nu toe zijn dat het me veel rust en zelfvertrouwen heeft  gebracht en een enorm zakelijk succes. Tuurlijk heb ik nog steeds wel eens tegenslagen maar daar kan ik dan beter mee omgaan. En lukt dat me even niet, dan staat de deur altijd open bij Remko hiervoor.

Ik zou het echt iedereen aanraden. Ja, de Breakthrough coaching is confronterend maar zonder wrijving geen glans. Ik heb het er enorm graag voor over!” (Danny)

lees nog meer klantervaringen

Details Breakthrough Coaching

 • Locatie: altijd in goed onderling overleg
 • Tijdsduur: 5 tot 7 uur
 • Investering: op aanvraag en maatwerk

Er zijn diverse varianten mogelijk. Variërend van één dag, één dag met follow-up sessie tot maatwerk jaartrajecten. Afhankelijk van jouw wens en behoefte. De start is altijd één dag Breakthrough, om een optimaal vertrekpunt tegaranderen. Welke variant voor jou het meest geschikt, bepalen we samen.

Wil jij je ongekend verder komen dan waar je nu bent?  Neem dan nu de eerste stap.  Neem contact op via onderstaand formulier of bel 085 -130 91 70 (bij spoed) 06 – 51 05 99 49 of   mail: info@graci.nl  

  “We will only fully understand the miracle of life when we allow the unexpected to happen”
  – Paulo Coelho