Klantervaringen Breakthrough Coaching

Op deze pagina lees je klantervaringen van de exclusieve Breakthrough Coaching

Geralda

De breakthrough coaching bij Remko heeft me veel gebracht. Naast de NLP opleidingen die ik gevolgd heb bij Remko, is voor mij dit de kers op de taart. 

Voorheen voelde ik me heel gauw persoonlijk aangevallen of afgewezen. En nu kan ik het heel makkelijk bij de ander laten en heb ik er helemaal vrede mee wat de ander van mij vindt. Ik ben vrijer in mijn doen en laten en dat geeft rust. Minder bezwaren of excuses, vooral vertrouwen en een nog sterkere mind. Waardoor ik makkelijker in beweging kom om mijn doelen/wensen mogelijk te maken en er dus volledig voor ga.

Irma

“Na de fantastische NLP-training ook Time Line Therapy Coaching met Remko gedaan. Nieuwsgierig ben ik naar de sessie gegaan en wat een bijzonder mooi avontuur met een geweldig resultaat. Ik heb al meer dan 25 jaar pijn in mijn nek en schouders na een auto-ongeluk, maar op de foto is niets te zien. Na de sessie waren mijn schouders en nek voor het eerst weer ontspannen zonder pijn en heb ik relaxed terug naar huis gereden. Korte krachtig sessie met geweldige begeleiding van Remko. Dank je wel Remko!”

David

“Het is bizar wat er met me is gebeurd sinds onze sessie. Het leven loopt sindsdien een stuk lichter. Heerlijk.”

Wouter

“Door goed vooronderzoek te doen en te weten wat ik wilde, wist ik dat dit mij verder zou brengen naar waar ik naar toe aan het bewegen ben.

Wat was de Breakthrough coaching GAAF! Leerzaam, confronterend, direct toepasbaar, FUN  in een prettige en ontspannen setting.

De resultaten tot nu toe zijn nog beter weten wat mijn doel is en wanneer die behaald wordt. Een meer ontspannen gevoel in mijn lijf door het loslaten van ongewenste gevoelens. Rust in mijn doen en laten waardoor ik ook daadwerkelijk bezig ben met de taken die maken dat ik richting mijn doel aan het bewegen ben ipv telkens maar bezig zijn met oppervlakkige acties!

Ik beveel dit van harte aan, aan iedereen die het gaaf vind om de beste versie van zich zelf te worden. Iedereen die zijn doelstellingen serieus neemt en weet dat een coach hem/haar naar the next level kan brengen.

Wat het mij naaste wat ik er al van verwachtte ook heeft gebracht, is meer kennis van hoe mijn brein werkt en met name hoeveel invloed die heeft op mijn gemoedstoestand. Remko heeft mij direct toepasbare technieken geleerd om hier een positieve invloed op te hebben. De investering méér dan waard!”

Madelon

“Ik had geen twijfels van tevoren. Ik wilde héél graag veranderen, maar was wel nieuwsgierig hoe dit dan zou gaan helpen na een hele reeks hulpverleners en was best gespannen. Uiteindelijk was mijn ervaring super goed.

De dag zelf vloog om en werd al snel op mijn gemak gesteld. Ik werd enorm in mijn waarde gelaten door Remko en toen ik einde van de dag weer buiten stond voelde ik me blij en energiek.

Ik ben enorm gegroeid daarna, het maken van doelen gaf me veel sturing. Ik mocht er nooit zijn, gaf mezelf een 0 als cijfer, naar een 8! Ik sta positief in het leven, voel me niet meer zo aangesproken en ben nu een 3.0 versie van mezelf.

Ik zou het aan iedereen willen aanbevelen die echt willen veranderen. Ga er dan helemaal voor! Mijn gezin heeft perplex gestaan. Ze zijn er heel blij mee. Nou ja, niet altijd, als ik weer eens loop te zingen en dansen door het huis. Ik heb mijn leven terug, en dan overdrijf ik niet!”

Ton

“Welke twijfels ik van tevoren had? Als het maar niet te theoretisch en zweverig wordt, dat vooral. Mijn ervaring was uiteindelijk geweldig.  Met name ook dat NLP geen kunstje is.

Ik ben me veel meer bewust van mijn manier van communiceren. Ook met mezelf. Bij gesprekken probeer ik nu na te gaan wat iemands voorkeur is.

Vandaag heb ik nog iemand richting jouw Linkedin profiel gestuurd. Ik hikt al jaren tegen NLP aan. Nu merk en weet ik dat NLP elke connectie die ik heb kan versterken en verbeteren. Voor mezelf en de ander.”

Dirk

“Waar ik stond? In de vraag: wat moet ik doen om te veranderen? Waarom blijf ik hangen? Dat waren mijn twijfels.

Via beeldbellen hadden we een afspraak. Wat altijd al was als we elkaar zien in het “echt”, dat was nu via het beeldbellen. Ja het is anders dan in het echt. Maar resultaat is hetzelfde!
Het heeft me heel goed geholpen. Weer ouderwets de spiegel voor gehouden ( wat ik ook nodig heb) en handvatten gegeven om verder te kunnen. Hierdoor ben ik weer de goede weg ingeslagen. De glimlach is weer terug, heerlijk!

Ik zou het aan iedereen aanbevelen! Je kan en moet aan jezelf blijven werken vind ik persoonlijk.

Om een fijn klankbord als Remko te hebben is meer dan fijn. Dit kost geld. Maar het piekeren en/of afwezig zijn over deze/sommige dingen kost nog veel meer.

Om jezelf weer te laten bruisen van energie is dit het meer dan waard!

Zoals iemand tegen me zei in goed Brabants: ‘God jonge wa straalde toch weer, das nie alleen de zon.’

Dank weer Remko!”

Penny

“Ik zat met veel oud zeer. Boosheid, verdriet, ik kon het geen plek geven. Het voelde als een soort drijfzand en ik kwam er alleen echt niet uit. Of ik met de Break Through een oplossing ging bereiken wist ik natuurlijk niet, maar de uitleg van Remko sprak me erg aan. Dus gingen we ervoor.

Remko stelde mij zo op mijn gemak dat ik vrij snel wist dat ik er goed aan deed de dag met hem te doorlopen. Hij is zo rustig en het voelde meteen vertrouwd. Niks is fout, tranen zijn toegestaan, die moeten eruit. Ik was moe maar zo voldaan na afloop. Vooral daarna heeft de training me heel erg aan het denken gezet. Onderwerpen en uitspraken van Remko popten soms ineens op. Dat gaf me enorm houvast.

Vooral de uitspraak ‘Wat wil ik’ en de afspraken die we daarover maakten (of eigenlijk ik met mezelf met hulp van Remko) gaven me enorme steun. Niet meer vervallen in oud gedrag gaat echt niet vanzelf. Tuurlijk kamp je ook daarna nog met nare gevoelens, maar als je dan weet waarom je de sessie ook alweer volgde ging dat gevoel veel sneller weg. Dan kwam ik er ook echt vanaf. Het geeft rust en zorgt voor balans en vooral voor een positief gevoel.

Aan wie ik dit zou aanbevelen? Aan wie niet? Dit is niet alleen zinvol voor mensen met een emotionele rugzak. Eigenlijk is het een soort onderhoud voor jezelf. Even terug naar de basis en hoe je bij jezelf blijft. Wat voor jou belangrijk is. Wat zet je nou echt op 1? En wat heb je daarvoor nodig? Het comfort om hier hulp bij te mogen vragen is er en dat is superfijn.

Soms als ik me rot voel of niet blij ben app ik even met Remko. Af en toe zien we elkaar en dat is fijn. Alleen al die glimlach zorgt voor een positieve vibe. Dat werkt aanstekelijk, hoe vervelend je dag ook is. Daar denk ik best vaak aan. Het maakt me rustig en dat is precies wat ik hoopte te krijgen en wat ik nodig had.”

Danny

“Ik twijfelde hoe mijn volgende stap zou zijn. Hoe om te gaan met dingen die ik in het leven tegenkom. Tegenslagen, hoe mensen met me omgaan, hoe ik wil dat mensen met mij omgaan, hoe ik in het leven sta. Mijn ervaring was uiteindelijk in één woord samen te vatten: buitengewoon! Nooit zo verwacht. Dit komt door de zeer fijne en open opstelling die Remko heeft. Hij heeft de mooie en warme eigenschap om je direct op je gemak te stellen waardoor je jezelf nog beter openstelt en nog meer effect en resultaat hierdoor kan bereiken.

Mijn resultaten tot nu toe zijn dat het me veel rust en zelfvertrouwen heeft gebracht en een enorm zakelijk succes. Tuurlijk heb ik nog steeds wel eens tegenslagen maar daar kan ik dan beter mee omgaan. En lukt dat me even niet, dan staat de deur altijd open bij Remko hiervoor.

Ik zou het echt iedereen aanraden. Daar is geen onderscheid in te maken. Wil je investeren in jezelf én groeien, dan heb je een goed klankbord nodig, die je echt helpt en zeg hoe het is.

Ja, de Breakthrough coaching is confronterend maar zonder wrijving geen glans. Ik heb het er enorm graag voor over!”

Renée

“Ik wil meer leren vertrouwen op mezelf!” Dat was wat ik zei tijdens mijn eerste nlp sessie bij GRACI- life coaching.

‘Oké’ zei Remko, ‘maar dan vraag ik van jou je volledige inzet, dat je open staat voor verbetering, dat je hard wilt werken en vooral dat je het jezelf toestaat te groeien’.

Wat heb ik ontzettend veel geleerd, wat heb ik veel meegemaakt. We hebben enorm gelachen, we hebben enorm hard gewerkt. Altijd had ik iemand die me hielp met de juiste bewoording naar mezelf te gebruiken en die de confrontatie met me niet uit de weg ging. Een kritische blik met een open visie.

Ik ben enorm dankbaar voor de weg die ik heb mogen afleggen, maar nog veel meer ben ik dankbaar dat ik dit met toeziend oog mocht doen van zo’n fantastische NLP coach! Altijd energiek, vrolijk en doelgericht. Dat ik samen met hem deze reis mocht maken, dat is waar ik nog het meest trots op ben!

Remko, bedankt voor je feedback, je vertrouwen, je energie en vooral voor de schop(pen) onder mijn hol!  Door jouw daadkracht kan ik weer verder!”

Irma

“De breakthrough sessie bij Remko gedaan. Wat een prachtige ervaring! De wijze waarop Remko het doet, geweldig.
Het is intensief en meer dan waard.

De inzichten, vertrouwen en begeleiding die hij je geeft zijn enorm waardevol en hebben geleid naar het resultaat wat ik wilde behalen en wil vasthouden. We hebben samen een prachtige reis gemaakt.Na de laatste coaching ben ik met een grote glimlach naar huis gereden.

Dank je wel, Remko!   “

Linda

“Ik heb dit jaar met Remko Grijm zijn BreakThroughSessie gedaan. Ik heb al lange tijd interesse in NLP, mede door mijn broer. Hij heeft mij een boek over NLP gegeven. Ik heb het gelezen en ben ermee aan de slag gegaan. Lezen is leuk, maar klopt de uitvoering ook? Waar is de feedback en wie geeft mij feedback als ik er zelf mee aan de slag ga? Ik heb contact opgenomen met Remko en ik ben de uitdaging aangegaan. Wauw! Ik had deze uitdaging en vooral het resultaat van de BreakThrough Coaching niet willen missen. Mijn manier van denken en daarmee mijn leven, is in positieve zin veranderd. Reflecteren op mezelf is een wekelijks cadeautje. Doordat Remko goede handvatten en sturing geeft, heb ik mijn leven letterlijk en figuurlijk weer een nieuw leven ingeblazen. De sessie is een verandering voor het leven, als je oprecht wilt veranderen. Ik ben blij dat Remko mijn coach is. Heel veel dank dat ik jou heb ontmoet in mijn leven.”

Arjan

“In een korte tijd veel over mijzelf geleerd, erg waardevol om dichter bij jezelf te komen waardoor ik er zowel privé als zakelijk erg veel baat bij heb. Prettige, vertrouwde sfeer en een coach die op het juiste moment de juiste vragen stelt. Het waren 2 fantastische dagen! Een aanrader voor iedereen die zich op privé en zakelijk vlak wil ontwikkelen door terug te gaan naar de kern.”

Perry

“Bedankt voor deze mooie dagen. ben een fantastische ervaring rijker. Dit biedt me zoveel handvatten die nieuw zijn voor me. Super bedankt!”

Wout 

“Ik ben……nog aan het “nasudderen” van de Breaktrough coaching”! Wat een ervaringen, gezien, gehoord en gevoeld. Gezien en opgeruimd. Gehoord en opnieuw, maar anders, beluisterd. Gevoeld en losgelaten of in het hart gesloten. Een overgetelijke dag. Het onbewuste bewust gemaakt. Een nieuwe dag breekt door. Ik ben…! Neem contact met Remko Grijm als je door wilt breken. De investering meer dan waard!”

Hendrik

“Bijzonder fijne trainer. Geeft zeer nuttige tips en kan op eenvoudige wijze uitleg geven.”

Marie

“Remko is een zeer gedreven en enthousiaste coach. Hij weet snel tot de kern komen en heeft mijn onzekerheden over public speaking op unieke wijze om gezet naar zelfverzekerdheid. Nu sta ik vol zelfvertrouwen te presenteren voor een grote groep! Mede dankzij de training ‘Meesterlijk communiceren’ heb ik tools gekregen van Remko waar ik de rest van mijn leven profijt van heb!” – Marie (maart 2018)

Jasper

“Ik heb de eer gehad om met Remko te werken vanuit zijn missie: mensen helpen zich zelf (terug) te vinden vanuit de kern, innerlijke kracht en puurheid. Remko heeft mij laten zien dat hij als coach kan helpen, snel en met respect, samen doelen te stellen én te behalen. Binnen mijn bedrijf heeft hij daarna ons team binnen één dagdeel naar een extreem hoger niveau getild én hij heeft  bijgedragen in een stabielere relatie van mijn vriendin en mij. Meteen resultaat, ik kan het je verzekeren en Remko aanbevelen.”

Maarten

“Supertrainer! Rust en plezier met de uitleg en heeft zeer veel kennis. Goede tips en tricks! Speelt goed in op de vragen die gesteld worden en daar waar nodig een goede verdiepingsslag! “

Vera

“Ik heb Remko ervaren als een enthousiaste en zeer deskundige trainer met hart voor zijn vak.”

Jolanda

“Ik vond het een hele waardevolle training. De trainer gaf een hele duidelijke uitleg over alle stof, echt een compliment voor aan Remko. Hij had ook voor iedereen tijd en hij vroeg constant of het duidelijk was, zo niet dan ging hij het weer opnieuw uitleggen net zolang totdat je de stof beheerste.”

Annemarie

“Remco zorgt voor goede balans tussen info zenden en inbreng van cursisten. De dag gaat snel hier door. Het tempo was prima en de uitleg duidelijk. Kortom, een fijne dag die weer  toevoegde aan de kennis.”

Stefan

“Remko is een bijzonder mens. Hij is sociaal, integer en oprecht geïnteresseerd in mensen. Een goed luisteraar die de juiste vragen stelt en mede daardoor in staat is de hoofdzaken van bijzaken te scheiden. Gevoed door persoonlijke kennis en ervaring, weet hij theorie te vertalen naar de praktijk. Onderscheidend, leerzaam en met respect voor zijn omgeving. Kortom, een professional van een uitzonderlijk kaliber.”