Meesterlijk Communiceren

“Alles wat gezegd kan worden, kan helder worden gezegd.”
– Ludwig Wiggtenstein

De training Meesterlijk Communiceren is gemaakt voor iedereen die zijn natuurlijke communicatiekracht wil verhogen, uitbouwen, ontdekken en benutten. Die ziet, hoort en ervaart dat excellente communicatie altijd voordelen biedt. Zowel in privé, werk, relaties, sport en opvoeding.

Waarom wil je deze training volgen?

De training Meesterlijk Communiceren is speciaal gericht op mensen die hun zelfvertrouwen in hun communicatie willen verhogen, begrijpen en optimaliseren. Na deze training ben je in staat jouw communicatiekracht zo te benutten, dat het jouw natuurlijke communicatie is. Je kent en begrijpt na deze training communicatie mogelijkheden die jou tot charismatisch communicator maken.  Jouw boodschap communiceer je zuiver en volledig en brengt het over op de onbewust juiste manier voor jouw toehoorder.  Communicatie zal nooit meer hetzelfde zijn.  Het effect van jouw communicatie – het antwoord of de reactie die jij krijgt – wordt het gewenste resultaat.

Wat ga je doen tijdens de training Meesterlijk Communiceren?

De training Meesterlijk Communiceren is gebaseerd op onder andere het NLP communicatiemodel en de kennis van Robert Dilts, Virginia Satir, Steven Covey en Milton Erickson. Je oefent met communicatie op het onbewuste niveau van jouw gesprekspartner. Je leert de kracht van non-verbale communicatie. Je leert oogpatronen en onbewuste voorkeurstijlen in communicatie te herkennen. Je ontdekt taalpatronen en leert deze te gebruiken. Je ontdekt hoe je achterhaalt wat non-verbaal wordt gecommuniceerd. Je ervaart dat woorden slechts 7% zijn van jouw communicatiekracht. Ook leer je al jouw communicatie soepel en moeiteloos af te stemmen op de ander. Je wordt bewust van alles waar je nog onbewust van was.

Hoe kun je in 2 dagen Meesterlijk Communiceren leren?

De training kent een aantal thema’s. De thema’s worden door elkaar heen behandeld. Dit bevordert het leerproces en de toepassing ervan in de dagelijkse praktijk. Natuurlijk zorgt het ook voor een leuke en prettige afwisseling van de aangeboden kennis en lering. De 2 dagen zijn een mix van klassikaal leren en praktische oefeningen. Tijdens de training krijg je gevraagd en ongevraagd feedback van de trainer. Een trainer met vele jaren ervaring en een grote passie voor deze specifieke 2 daagse training.

Wat als je de training Meesterlijk Communiceren hebt doorlopen?

Stelt je eens voor, nu, op dit moment, dat jij zo kunt communiceren dat jij altijd jouw boodschap op de juiste manier overbrengt. Dat je volledig in control bent over jouw non-verbale communicatie. Dat je alle ruis hebt weggehaald tussen wat je bedoelt te zeggen en daadwerkelijk zegt.  Dat je natuurlijk communiceert op een manier die jouw leven en dat van anderen zal veranderen. Een visioen? Nee – het wordt waarheid met deze training.

Details  Meesterlijk Communiceren

Data: in company
Locatie: incompany
Deelnemers: minimaal 5 – maximaal 10
Tijdsduur: 2 dagen van 9.30 uur tot 17.00 uur
Prijs: € 995,- per deelnemer excl. btw

 

Meer weten of  boeken ? Mail naar info@graci.nl of bel  06 – 51 05 99 49 of gebruik het contactformulier. Wij nemen contact op!

    Trainer
    Remko Grijm CFP® FFP FEA EHP. Remko is trainer, life coach, mindset changer en business consultant. Daarnaast is hij Certified Master Practitioner of NLP, Master Practitioner of Time Line Therapy™ and Certified Master Hypnotist. Internationaal erkend door de American Board of NLP, American Board of Hypnotherapy en de Time Line Therapy™ Association.