Klantervaringen NLP Training NLPXperience

Klantervaringen zijn een kado. Wat deden we specifiek goed? Wat kan de volgende keer anders om het nog beter te doen? Wat is de totale beleving en aanbeveling?

Hieronder lees je klantervaringen van onze NLP Practitioner en NLP Master Practitioner Trainingen.

Overduidelijk blij en super tevreden met hun keuze voor de unieke trainingswijze in NLP door NLPXperience. Via Springest kun je er ook veel lezen voor een nog beter beeld.

inhoud training: ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ (9,7 )
– toepasbaarheid: ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ (9,8)
– motivatie trainer: ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ (9,9)

“Het was een prachtige reis, had het voor geen goud willen missen. Wil je jezelf ontplooien, dan raad ik deze reis bij Remko zeer aan. Geef jezelf een cadeau voor de rest van leven.” – Ruth

“Na een prachtige reis gemaakt te hebben door eerst de NLP Practitioner en daarna de NLP Master Practitioner te volgen, heb ik ervoor gekozen om ook een Time Line Therapy te volgen bij NLPXperience – Remko Grijm. En ook deze ervaring was overweldigend!
De rust en het vertrouwen van Remko om me te helpen een nóg mooiere versie van mezelf te worden was een ervaring die ik niet had willen missen en die ik ook iedereen gun! Remko is een zeer ervaren coach, een mensen-mens pur sang.
Ik ben blij mezelf de hele reis cadeau te hebben gegeven. Het was intens, dat geef ik toe, maar ik heb geleerd om te luisteren naar mijn binnenkant en ben daardoor nog meer in staat te begrijpen wat communicatie met mijzelf én met een ander doet en daarop clean te anticiperen. Need I say more?”
Danielle

“Een inspirerende training met verbazingwekkende resultaten en het enige wat hiervoor nodig is, is je durven open stellen en nieuwsgierigheid. Bedankt voor de reis en de begeleiding Remko! tot in september bij de Master.”– Roelien

“NLPXperience biedt met de NLP Mater Practitioner training een fantastische reis op persoonlijk vlak en in je ontwikkeling als NLP professional. Remko zorgt voor een vertrouwde sfeer, waar emotie en humor hand in hand gaan. Bij deze trainer komt NLP uit de poriën en weet het als geen ander over te brengen. Bereidt je voor op een life changing Xperience.” – Rob

“Al sinds 2009 op mijn wensenlijstje maar nu ingestapt. Heerlijke oprechte en betrokken trainer en het voorbeeld van “walk the talk”! Zeer toegankelijk en benaderbaar en staat altijd klaar je te helpen wanneer dat nodig is. Inhoudelijk krijg je giga veel waarmee je aan de slag kunt om nog betere resultaten in je leven te realiseren als je er voor open staat. Remko, bedankt!” – Robin

“Echt een aanrader, de trainer Remko Grijm is super enthousiast en inspirerend en wil het beste uit iedereen naar voren halen. Erg mooie aanvulling op de NLP Practitioner waarin alles mooi samenkomt. – Maarten

“Geweldige ervaring door een bevlogen en gepassioneerd trainer. “Walk the Talk” is wel op de trainer van toepassing en dat vind ik geweldig. Inhoudelijk valt de training onder de noemer “persoonlijke ontwikkeling”. Vind je dit belangrijk (wie niet, toch?) dan is deze training zeker van toegevoegde waarde. Je leert hoe je brein informatie tot zich neemt, verwerkt en weer teruggeeft. En hoe je dit proces kunt verbeteren zodat je jezelf en anderen beter kunt begrijpen. Veelzijdige opleiding!” – Robbin

“NLPXperience is met recht een experience. Remko neemt je mee op reis naar de werking van je bewuste én onderbewuste brein en de impact van communicatie daarop. Ik heb genoten van z’n enthousiasme, scherpte en bezieling en van een fijne groep reisgenoten. Gun jezelf ook zo’n bijzondere ervaring en laat je verwonderen door de kracht én eenvoud van NLP.”  – Wouter

“Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling de meest waardevolle, maar zeker ook de leukste opleiding die ik tot nu toe heb gevolgd. Zeer toegewijde trainer, afwisselende en interactieve lessen en een ervaring voor het leven. Absolute aanrader!”  – Rick

“Let the magic begins! Super fijne training op een mooie locatie. Remko is een zeer persoonlijke, betrokken en ervaren trainer. Ik heb de NLP cursus als een eyeopener gezien, de methodieken helpen bij je persoonlijke ontwikkeling en het stellen van doelen. Ik heb mijn doel behaald.” – Maaike

“Een bijzonder waardevolle training. Remko laat je volkomen in waarde. Respect was en voor en naar elkaar. Een trainer die zijn vak met passie uitvoert, een zeer mooi en bijzonder mens.”Sabine

“Bedankt voor al het vertrouwen waardoor ik mij open durfde te stellen.”Koen

“Een grote dank voor het mogelijk maken van mijn reis naar mijn mooiste zelf waar ik met veel plezier de wereld om mij heen deelgenoot van zal maken.”Nicolet

“Het was super! Ik ga de groep missen en ik wens iedereen een prachtige reis!”Maaike

“Een bijzondere ervaring, met respect en liefde van mijn medecursisten en de trainer. Een waardevol kado voor mezelf om te krijgen én te kunnen geven aan een ander”Roeline

“Het is voor iedereen aan te raden. Remko is gemaakt voor deze training!”Ronald

“Wauw, ik had veel verwacht van deze training maar dit overtrof al mijn verwachtingen. Remko geeft de training heel fijn met een goede combinatie van theorie en praktijk waardoor je meteen de geleerde theorie toe kan passen. Dit was een geweldige eerste stap in de wereld van NLP en ik kijk er naar uit om verder te gaan met deze reis en het toepassen van NLP. Remko, onwijs bedankt!”Jamie Lee

Top training, top trainer. Zeer hands-on met NLP aan de slag. De trainer zorgt voor een zeer vertrouwde omgeving, waar uitgebreid geoefend kan worden met diverse NLP technieken. Alles is aanwezig voor een geweldige ervaring. ” – Rob

Al sinds 2009 op mijn wensenlijstje maar nu ingestapt. Heerlijke oprechte en betrokken trainer en het voorbeeld van “walk the talk”! Zeer toegankelijk en benaderbaar en staat altijd klaar je te helpen wanneer dat nodig is. Inhoudelijk krijg je giga veel waarmee je aan de slag kunt om nog betere resultaten in je leven te realiseren als je er voor open staat. Remco, bedankt!” – Robin

Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling de meest waardevolle, maar zeker ook de leukste opleiding die ik tot nu toe heb gevolgd. Zeer toegewijde trainer, afwisselende en interactieve lessen en een ervaring voor het leven. Absolute aanrader!” – Rick

NLPXperience is met recht een experience. Remko neemt je mee op reis naar de werking van je bewuste én onderbewuste brein en de impact van communicatie daarop. Ik heb genoten van z’n enthousiasme, scherpte en bezieling en van een fijne groep reisgenoten. Gun jezelf ook zo’n bijzondere ervaring en laat je verwonderen door de kracht én eenvoud van NLP.” – Wouter

‘Prachtig mooie week gehad. Dankbaar!“- David

“Top training. Prachtige energie. Prachtige introductie inde wereld van het brein. Goede balans theorie/praktijk. Ontdekkingsreis in het onderbewuste is een magische ervaring. Indrukwekkend.”Marcel

“Deze training is een groot kado. De bevlogenheid en passie van Remko, als ook de groepsdynamiek en de positieve vibe die zich ontwikkelt, is magisch. Dankjewel!”Marga

“Een aanrader voor iedereen die zelf openstaat om deze reis te maken. Wat een week!” Suzanne

“Een heel prettige, open sfeer met veel vertrouwen. Je bent een enthousiaste eerlijke trainer.”Nicole

“TOP-training, dikke 10+! Klaar om de slingers op te hangen. Ik kies plezier in mijn leven!”Wendy

“Een trainer maakt of breekt je training. Ik ben onder de indruk van Remko zijn authenticiteit, zo puur en oprecht. Hij staat er vanuit liefde en passie, dat merk je in alles. Geen blabla, of opsmuk. Hij is een rolmodel geworden voor mij in de wijze waarop hij NLP beheerst: een kei in observeren, luisteren en hoe doeltreffend hij feedback geeft.
Het is een mooi mens en ik gun iedereen deze ervaring. Het is zo veel meer dan ik op voorhand verwacht had. En dit is nog maar het begin.
– Geralda

“Van begin tot einde boeiend. Het programma zat goed in elkaar en het werd goed gegeven. De cursisten waren enthousiast en stonden open voor nieuwe ontwikkelingen. Ik heb veel nieuwe inzichten opgedaan” – Maarten

“Prachtige en heel leerzame training. Goede uitleg en begeleiding. Hele prettige sfeer in in te werken en je kwetsbaar op te stellen.Hele mooie investering in je zelf. Blij dat ik deze training heb gedaan!” – Esther

“Prachtig hoe je elke dag meer dan 100% gaf! Wat een mooie reis in mijn leven! “ – Renilde

“Ik vond het geweldig! Wat een warme groep en hoe je iedereen hebt geholpen te groeien. Iedereen mocht er zijn door jou, prachtig.” – Yvonne

“Echt een aanrader en must-do voor iedereen die een betere versie van zichzelf wil worden!”– Petra

“Super training met een fantastische groep mensen en trainer. Volledig vrij van oordeel en druk. Ik ben compleet voldaan na deze bijzondere ervaring die mijn ogen maar zeker ook mijn hart heeft geopend. Heel veel dank!”– Michel

“Ik vond het super! Bijzonder en mooi. Fijn dat ik er bij was. Bedankt!”– Marloes

“Fantastisch hoe onbekenden samen deze reis aangaan. Hoe jij (Remko) in staat bent om ons met elkaar (te laten) verbinden.”– Rob

“Gaaf jouw enthousiasme Remko, bedankt voor alles.”– Wilrieke

“Leuke groep, open, veel vertrouwen. Aanrader.” – Remco

“Geweldig, wat een training, wat een ervaring. Dit smaakt absoluut naar meer!”– Rob

“In één woord: fantatisch. Aanrader voor iedereen!” – Fiona

“Ik heb er zoveel uit kunnen halen, dingen die ook specifiek bij mij passen, prachtig! Ga zo door en blijf vooral jezelf zoals je nu bent. Je bent een fijn en mooi mensen. Ik zou dit iedereen aanbevelen.”– Rinny

“Dit is niet in cijfers te vangen! Remko, blijf vliegen en dankjewel. Wat een ervaring, genoten van de anderen en bovenal van mezelf. Het zit er allemaal in!– Guido

“Remko, super bedankt voor deze mooie reis. Ook bedankt voor je enthousiasme, duidelijke uitleg en je geweldige feedback. Tot de volgende training!”Tjalling

“Fantastische training! Remko heeft steeds het vertrouwen gegeven dat alles voldoende integreert en dat heeft hij helemaal waargemaakt.”Edith

“Wat ben jij een verrijking Remko! Hartelijk dank voor jouw passie, enthousiasme, positiviteit, flexibiliteit en stralende persoonlijkheid. Dankjewel voor wie jij bent en voor jouw waardevolle bijdrage aan mijn ontwikkeling” Soumaya

“Top opleiding door een geweldige trainer.”Madelon

“Hé Remko, in 7 dagen voor 35 jaar bagage meegekregen. Dank voor je inzet, je hebt me geinspireerd!”René

“Man wat heb ik genoten tijdens deze reis. Dankjewel vanuit mijn hart voor jou. Word vervolgd!”Carolien

“Perfecte opbouw, geweldig gemotiveerde trainer. Had niet beter gekund, Remko! En…je bent een fantastisch mens met een enorme passie voor alles wat je doet!”Remco

“Remko, dank voor deze mooie dagen en begeleiding op mijn reis.”Bea

“Dankjewel Remko. Voor het leren zijn van wie ik ben, van waarde te kunnen zijn voor anderen en mijzelf. Je bent het voorbeeld van NLP en hoe dat kan zijn en voelt. Je bent een mooi mens met een mooie gave. Blijf het doorgeven! En verrijk veel meer mensen zoals je bij mij hebt gedaan.”Merla

“Je bent een heerlijk persoon Remko! Als mens en ook als trainer. Ik heb genoten!”Sil

“Topopleiding. Door een toptrainer!”Linda

“Lieve Remko, dankjewel voor weer een mooi cadeau. je hebt zoveel in mijn leven betekend en in mijn groei. Blij dat ik je ken!”Hanneke

“Remko geeft zijn trainingen met overtuiging en passie, dit is te zien, voelbaar en motiveert enorm.”Jeanet

“Een kadootje. Jij hebt mij het mooiste cadeau gegeven en dat is de weg van mijn hoofd, naar mijn hart naar mijn buik. Dankzij jou hoor, voel en zie ik dat ik de beste versie van mezelf ben ofwel ik ben goed zoals ik ben. Dat NLPXperience zo groeit, komt puur door jou. Blijf wie je bent, rustig, liefdevol en krachtig en transformeer nog veel meer levens!”Rebecca

“Ik heb genoten van de training. Had niet gedacht dit eruit te halen, maar het was heerlijk!!! En smaakt naar meer.”Annemarie

“Dank voor alle inzichten en lering die hebben gemaakt dat ik mijn rust en ontspanning op ieder moment kan doen.”Daan

“Remko, bedankt voor de ruimte die je me liet om te stoeien, bedankt voor de positieve woorden, bedankt voor de reframes en vooral bedankt dat ik je demo mocht ondergaan. Een groot kado.”Marieke

“Ik ben trots en jij bent geweldig. Blijf ‘mens’ zoals je bent tijdens de trainingen en je raakt nog mensen meer dan je zult weten.”Sanna

“Al een paar jaar stond een NLP-cursus op mijn to-do lijst. Afgelopen zomer heb ik deze training eindelijk gevolgd. Het is voor mij echt een game changer geweest.”Ton

“Één van de mooiste cadeaus die je jezelf kunt geven is investeren in jezelf. En als Remko van NLPXperience je dan uitnodigt om samen op reis te gaan naar een onbekende bestemming dan grijp je dat met beide handen aan toch? Om je vervolgens na die overweldigende reis super blij en trots te voelen dat je bij het eindpunt van deze reis gekomen bent. Certified Practioner of the Art and Science of Neuro Linguistic Programming. Op naar nog veel meer van dit soort reizen!”Linkedin Post

“Gisteren heb ik het certificaat NLP practitioner in ontvangst mogen nemen via NLPXperience. Wat was het een mooie ervaring en wat heb ik prachtige mensen leren kennen. Remko enorm bedankt voor het duidelijk overbrengen van de stof en voor je onuitputtende enthousiasme elke dag weer! En bedankt mede practitioners voor jullie steun, gezelligheid, tips, opbeurende woorden etc etc 😊”LinkedIn Post

“Wat een gave week was dat! 👊 NLP Practitioner in the pocket ✅ Veel gezien, gehoord, ervaren en geleerd. Ontwikkeling op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Samen met andere enthousiaste deelnemers. En geleid door een ervaren en betrokken trainer. Dank aan Remko Grijm , voor deze mooie en bijzondere ervaring.” – LinkedIn Post

“Certificering NLP practitioner via NLPXperience in de pocket. Wat een groep mooie mensen in korte tijd samen kan bereiken 🙏🏼 Wat een topervaring. Prettig confronterend, soms emotioneel en verbindend tegelijk 😊 Remko Dank je wel. Je bent inspirerend 👊🏼👏🏼 Op naar de Master !!”LinkedIn Post