Klantervaringen NLP Practitioner Training NLPXperience

Klantervaringen zijn een kado. Wat deden we specifiek goed? Wat kan de volgende keer anders om het nog beter te doen? Wat is de totale beleving en aanbeveling?

Hieronder lees je veel klantervaringen van onze NLP Practitioner Trainingen. Overduidelijk blij en zeer tevreden met hun keuze voor de unieke NLP trainingen van NLPXperience:

inhoud training: ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ (9,7 )
– toepasbaarheid: ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ (9,8)
– motivatie trainer: ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ (9,9)

“Geweldig, wat een training, wat een ervaring. Dit smaakt absoluut naar meer!”– Rob

“In één woord: fantatisch. Aanrader voor iedereen!” – Fiona

“Ik heb er zoveel uit kunnen halen, dingen die ook specifiek bij mij passen, prachtig! Ga zo door en blijf vooral jezelf zoals je nu bent. Je bent een fijn en mooi mensen. Ik zou dit iedereen aanbevelen.”– Rinny

“Dit is niet in cijfers te vangen! Remko, blijf vliegen en dankjewel. Wat een ervaring, genoten van de anderen en bovenal van mezelf. Het zit er allemaal in!– Guido

“Remko, super bedankt voor deze mooie reis. Ook bedankt voor je enthousiasme, duidelijke uitleg en je geweldige feedback. Tot de volgende training!”Tjalling

“Fantastische training! Remko heeft steeds het vertrouwen gegeven dat alles voldoende integreert en dat heeft hij helemaal waargemaakt.”Edith

“Wat ben jij een verrijking Remko! Hartelijk dank voor jouw passie, enthousiasme, positiviteit, flexibiliteit en stralende persoonlijkheid. Dankjewel voor wie jij bent en voor jouw waardevolle bijdrage aan mijn ontwikkeling” Soumaya

“Top opleiding door een geweldige trainer.”Madelon

“Hé Remko, in 7 dagen voor 35 jaar bagage meegekregen. Dank voor je inzet, je hebt me geinspireerd!”René

“Man wat heb ik genoten tijdens deze reis. Dankjewel vanuit mijn hart voor jou. Word vervolgd!”Carolien

“Perfecte opbouw, geweldig gemotiveerde trainer. Had niet beter gekund, Remko! En…je bent een fantastisch mens met een enorme passie voor alles wat je doet!”Remco

“Remko, dank voor deze mooie dagen en begeleiding op mijn reis.”Bea

“Dankjewel Remko. Voor het leren zijn van wie ik ben, van waarde te kunnen zijn voor anderen en mijzelf. Je bent het voorbeeld van NLP en hoe dat kan zijn en voelt. Je bent een mooi mens met een mooie gave. Blijf het doorgeven! En verrijk veel meer mensen zoals je bij mij hebt gedaan.”Merla

“Je bent een heerlijk persoon Remko! Als mens en ook als trainer. Ik heb genoten!”Sil

“Topopleiding. Door een toptrainer!”Linda

“Lieve Remko, dankjewel voor weer een mooi cadeau. je hebt zoveel in mijn leven betekend en in mijn groei. Blij dat ik je ken!”Hanneke

“Remko geeft zijn trainingen met overtuiging en passie, dit is te zien, voelbaar en motiveert enorm.”Jeanet

“Een kadootje. Jij hebt mij het mooiste cadeau gegeven en dat is de weg van mijn hoofd, naar mijn hart naar mijn buik. Dankzij jou hoor, voel en zie ik dat ik de beste versie van mezelf ben ofwel ik ben goed zoals ik ben. Dat NLPXperience zo groeit, komt puur door jou. Blijf wie je bent, rustig, liefdevol en krachtig en transformeer nog veel meer levens!”Rebecca

“Ik heb genoten van de training. Had niet gedacht dit eruit te halen, maar het was heerlijk!!! En smaakt naar meer.”Annemarie

“Dank voor alle inzichten en lering die hebben gemaakt dat ik mijn rust en ontspanning op ieder moment kan doen.”Daan

“Remko, bedankt voor de ruimte die je me liet om te stoeien, bedankt voor de positieve woorden, bedankt voor de reframes en vooral bedankt dat ik je demo mocht ondergaan. Een groot kado.”Marieke

“Ik ben trots en jij bent geweldig. Blijf ‘mens’ zoals je bent tijdens de trainingen en je raakt nog mensen meer dan je zult weten.”Sanna

“Al een paar jaar stond een NLP-cursus op mijn to-do lijst. Afgelopen zomer heb ik deze training eindelijk gevolgd. Het is voor mij echt een game changer geweest.”Ton

“Één van de mooiste cadeaus die je jezelf kunt geven is investeren in jezelf. En als Remko van NLPXperience je dan uitnodigt om samen op reis te gaan naar een onbekende bestemming dan grijp je dat met beide handen aan toch? Om je vervolgens na die overweldigende reis super blij en trots te voelen dat je bij het eindpunt van deze reis gekomen bent. Certified Practioner of the Art and Science of Neuro Linguistic Programming. Op naar nog veel meer van dit soort reizen!”Linkedin Post

“Gisteren heb ik het certificaat NLP practitioner in ontvangst mogen nemen via NLPXperience. Wat was het een mooie ervaring en wat heb ik prachtige mensen leren kennen. Remko enorm bedankt voor het duidelijk overbrengen van de stof en voor je onuitputtende enthousiasme elke dag weer! En bedankt mede practitioners voor jullie steun, gezelligheid, tips, opbeurende woorden etc etc 😊”LinkedIn Post

“Wat een gave week was dat! 👊 NLP Practitioner in the pocket ✅ Veel gezien, gehoord, ervaren en geleerd. Ontwikkeling op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Samen met andere enthousiaste deelnemers. En geleid door een ervaren en betrokken trainer. Dank aan Remko Grijm , voor deze mooie en bijzondere ervaring.” – LinkedIn Post

“Certificering NLP practitioner via NLPXperience in de pocket. Wat een groep mooie mensen in korte tijd samen kan bereiken 🙏🏼 Wat een topervaring. Prettig confronterend, soms emotioneel en verbindend tegelijk 😊 Remko Dank je wel. Je bent inspirerend 👊🏼👏🏼 Op naar de Master !!”LinkedIn Post