Opleiding tot Certified Master Practitioner of NLP

Waarom wil je de opleiding NLP Master Practitioner volgen ?

Het is de logische vervolgstap op de NLP Practitioner training.

Wil je dé verdiepingsslag maken in NLP? Wil je al jouw opgedane inzichten, vaardigheden, kennis en kunde uit de NLP Practitioner nog beter inzetten, verbreden en uitdiepen? Ben je nieuwsgierig en hongerig naar nog meer aanvullende, waardevolle en toepasbare verdieping in NLP? 

Dan is de NLP Master Practitioner van NLPXperience dan voor jou dé vervolgopleiding. Dé stap naar persoonlijk meesterschap en onderscheidend vermogen in communicatie, presentatie, management en coaching. Lees graag verder en reserveer jouw plek.

Beoordeling:

inhoud training: ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ (9,7 )
– toepasbaarheid: ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ (9,8)
– motivatie trainer: ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ (9,9)

Verdieping in NLP op alle vlakken​

Alle lering en vaardigheden uit de NLP Practitioner krijgen een extra boven- en onderlaag en worden nog verder verbreed en verdiept. Waar de opleiding NLP Practitioner vooral gedragsverandering, communicatie, nieuwe zienswijzen en bewustwording centraal stelt, gaat de NLP Master Practitioner verder! 

Een NLP Master Practitioner verwerft diepgaand inzicht in de werking tussen het menselijk brein en de fysieke wereld waarin we leven. Met nog meer geavanceerde NLP technieken, Meta-programma’s, Values, excellente presentatie- en communicatietechnieken én de basis van Quantumfysica. Al deze nieuwe lering zorgt voor een onvergelijkbaar nieuw perspectief in jouw leven en dat van anderen om je heen.

De mooiste NLP Master Practitioner Xperience in Nederland

Deze uitdagende en impactvolle vervolgopleiding in Neuro-Linguistic Programming (NLP) geeft je een meesterlijke leerervaring door het diepgaande toegepaste gebruik van NLP. Ook de NLP Master Practitioner training van NLPXperience is zorgvuldig gelaagd en optimaal gestructureerd, om voor iedereen de leerervaring naar nieuwe hoogten te brengen.

Net als bij de NLP Practitioner training, combineren we theorie direct met de praktijk door het doen van veel oefeningen en zelf ervaren. Kortom: we maken de verbinding met jouw leven en werk. Hierdoor integreert alle lering optimaal en word je het snel onbewust volledig bekwaam en heb je alle inzichten en handvatten om je doelstellingen te bereiken.

NLPXperience geeft je als opleider de lering en beleving van NLP zoals NLP is bedoeld. Mét tevredenheidsgarantie!

Toegewijd en enthousiast

Onze opleiding tot NLP Master Practitioner is voor deelnemers met een hoog  commitment. Mensen die echt toegewijd zijn om de resultaten in hun leven fors te verbeteren, zowel persoonlijk als zakelijk. Die onderweg zijn naar persoonlijk meesterschap.

Natuurlijk is ook enthousiasme tot willen slagen vereist, net zoals de flexibiliteit en de bereidheid om jezelf mentaal te (laten) stretchen!

Een certificeringstest maakt onderdeel uit van de opleiding als je gecertificeerd wilt worden tot NLP Master Practitioner. De test blijft weg van ‘iets uit je hoofd leren’ en heeft juist het doel om van alle lering je eigen naslagwerk te maken. Zo heb je altijd jouw eigen NLP werkboek dat inhoudelijk ook nog eens correct is.

Ons NLP Master Practitioner programma beslaat negen live trainingsdagen met veel interactie, oefening, achtergronden en meer. Het complete programma wordt verdeeld over 3 blokken van 2 dagen en één blok van 3 dagen over een periode van 3 maanden. Deze indeling is wereldwijd erkend door de American Board of NLP en is door onze unieke trainingsmethodiek de perfecte tijdsperiode voor het halen van maximaal rendement. 

Wat ga je leren tijdens het NLP Master Practitioner programma?

Hieronder tref je een verkort overzicht van de inhoud van deze magnifieke NLP training.

 • Geavanceerd gebruik submodaliteiten – neurologische drivers om verandering te creëren en het creëren van uitgekiende SWISH patterns
 • Geavanceerd gebruik strategieën – eliciteren en gebruiken van strategieën in business, relaties en coaching en het installeren van nieuwe strategieën en verandering
 • Quantum Linguistics – verandering bereiken door gebruik van tijd in taal
 • Sleight of Mouth patterns – een menukaart voor elegant ombuigen van bezwaren
 • Personal Values – één van de essentiële bronnen van persoonlijk geluk
 • Meta Programma’s – de onbewuste matrix van onze persoonlijkheid
 • NLP en Quantum Physics – de fysica van personal empowerment
 • NLP Presentatie skills en Training Design – extra toepassingen van NLP
 • Modelleren – hoe modelleer je excellentie in anderen en installeer je die in jezelf 
 • Personal Breakthrough Coaching – een complete NLP Coaching-kit met een marktwaarde van € 3.000 per coaching
 • EN NOG MEER!

  Klik hier voor het totale programma.

Hoe kun je dit allemaal in negen dagen effectief en integraal leren?

Voordat je opleiding start, is een succesvol afgeronde opleiding tot NLP Practitioner vereist. Daarnaast ontvang je vele boekentips om extra informatie en lering uit te halen. Tijdens de training leer je op NLP Master Practitioner niveau hoe je al deze kennis kunt toepassen en integreren. Je ontwikkelt daarin nog verder door oefening, nieuwe inzichten en nieuwe krachtige denkrichtingen. Tijdens de training ontvang je doorlopend feedback en coaching van de hooggekwalificeerde trainer.

Najaar 2023  afgerond

Voorjaar 2024 gestart

Blok 1: vrijdag 2 en zaterdag 3 februari
Blok 2: vrijdag 8 en zaterdag 9 maart
Blok 3: vrijdag 29 maart en zaterdag 30 maart
Blok 4: donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 april

Najaar 2024 

Blok 1: vrijdag 20 en zaterdag 21 september
Blok 2: vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober
Blok 3: vrijdag 25 oktober en zaterdag 26 oktober
Blok 4: donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 november

Tijden:                            Dag 1 van 09.30 tot  17.30 uur,  daarna van 9.00 tot  17.30 uur
Groepsgrootte:         Minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers
Locatie:                         Ermelo, Hotel De Heerlickheijd (Gelderland)


Schrijf je vandaag nog in en bespaar € 400!

 • Early Bird-korting nog tot 25 maart:  € 3450  (vrij van btw) 
 • Reguliere prijs € 3.850 vrij van btw 
 • Heb je jouw NLP Practitioner behaald via ons? Dan ontvang je een hoge extra korting!
 • Inclusief live training, certificaat, hand-out, lunch, snacks, fruit en veel meer.
 • Termijnbetaling is mogelijk. Helpt je dat? Neem dan even persoonlijk contact op.
Ja, ik schrijf me graag in!
Klik hier om je aan te melden. Er wordt daarna een email-koppeling gemaakt.

Meld je nu nog met korting aan voor het NLP Master Practitioner programma van NLPXperience

 

Deze opleiding is NIET voor iedereen. Zo eerlijk zijn we graag. Doe alleen mee als je ECHT bereid bent om nog meer van jezelf te worden!

Onze opleiding tot NLP Master Practitioner is dus geschikt voor mensen die werkelijk toegewijd zijn om de resultaten in hun leven verder te verbeteren, zowel persoonlijk als zakelijk.

Wil jij dat ook? Wil je nog meer uit jouw leven halen en anderen daarmee kunnen helpen? Doe dan vooral mee. Het is een onvergetelijke opleiding met meerwaarde voor de rest van je leven.

 

Update Covid-19 maatregelingen

Onze NLP (Master) Practitioner training en NLPXperience Workshops zijn ‘live training’. Heerlijk. Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen vanuit de overheid.

Wat gebeurt er als er in de geplande periode toch niet kan worden getraind?

Als er door overheidsmaatregelen niet kan worden getraind, dan verschuiven de trainingsblokken één blok en wordt een nieuw blok toegevoegd aan de training. De garantie is daarbij dat NLPXperience altijd ‘live’ verder gaat met een training. Onze trainingen worden dus niet vervangen door trainingen in virtual classrooms, MS Team- of Zoom-sessies of trainingen op video. Wij gaan voor de beste NLPXperience, willen dat onze deelnemers de mooiste ervaring en lering krijgen en wij geloven daarbij in ‘live’ training.

 

Jouw NLP Trainer voor dit Master Practitioner of NLP programma

Deze waardevolle NLP Practitioner opleiding wordt begeleid door Remko Grijm, Certified International NLP Trainer, NLP Master Coach, Master Time Line therapy® Practitioner Trainer, Master Practitioner of NLP, Master Practitioner of Time Line Therapy® en Master Hypnotist.

Remko: “Al mijn passie en liefde voor NLP zet ik in! Ook mijn ervaringen en verhalen als trainer en NLP Master Coach deel ik tijdens de opleiding.  Maar vooral deel ik graag het plezier van de houding vanuit NLP en mijn kennis om mensen de mooiste versie van zichzelf te laten worden. Haal het beste voor jezelf uit mijn ervaring  en meld je aan! Mail met mij via remko@graci.nl of bel mij op 085 – 130 91 70.”

Sinds 2013 heeft Remko ruim 13.000 mensen mogen trainen, opleiden en coachen. De input hiervan in de training, geeft een unieke dimensie en ervaring.

Meld je hier aan voor  de NLP Master Practitioner Training

Wij zijn o.a. aangesloten bij het NRTO.  Met dit certificaat conformeren wij ons aan de eisen van het NRTO-keurmerk en aan de NRTO gedragscode en de algemene voorwaarden.

Alles voor het bieden van het beste resultaat vanuit de beste kwaliteit!

  Groet en graag tot in de Xperienced Master Practitioner of NLP,

  Remko Grijm