PE SEH 2019

PE SEH 2019:  Beleef een 100% andere dag via de programma’s van GRACI 

De Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH) is groot voorstander van het verhogen van communicatieve vaardigheden van hypotheek- en financieel adviseurs.

GRACI heeft speciaal voor deze groepen twee unieke PE SEH dagen ontworpen, gericht op communicatie en gebaseerd op toepassingen van NLP. Beide programma’s zijn elk goed voor 6 PE punten, categorie B. Inschrijven kan direct op diverse locaties in Nederland via mijn samenwerkingspartner Lindenhaeghe.

“Communiceer in de VAKtaal van jouw klant. En meer…” 

“Met RSPCT! in vijf stappen naar echt maatwerk”

Unieke PE SEH programma’s met een hoog onderscheidend vermogen en veel toegevoegde waarde in adviesgeprekken.

Waar het het programma “VAK-taal” volop aandacht besteed aan (non)verbale, bewuste en onbewuste communicatie, taalpatronen en meer, is het programma “RSPCT!” gericht op een model. Een communicatiemodel voor het ophalen, uitvragen en overdragen van informatie in een financieel adviesgesprek. Met een duidelijke en direct toepasbare structuur binnen de fasen van het adviesproces. Natuurlijk heeft ook dat allemaal te maken met communicatie. Het doel van “RSPCT!” is anders: tijdwinst, structuur, hogere advieskwaliteit en een nog hogere klantbeleving.

Het programma “RSPCT!” is daardoor een uitstekend vervolg op “Communiceer in de VAK-taal van je klant”.

Beide programma’s zijn echter zo ontwikkeld, dat het ‘los’ volgen van een programma ook een unieke nieuwe ervaring, lering en inzichten geeft.

Wanneer zijn deze PE SEH 2019 trainingen?

Deze PE SEH trainingen worden gegeven op diverse locaties en data.

Bekijk hier de data van “Communiceer in de VAK-taal van je klant”
Bekijk hier de data van “RSPCT! In 5 stappen naar echt maatwerk”

Incompany is natuurlijk ook mogelijk. Laat het weten.

Meer informatie gewenst  of nog vragen? Stel ze zeker!

Bel 06 – 51 05 99 49 of mail info@graci.nl

 Trainer

Remko Grijm CFP® FFP FEA EHP is de enthousiaste en bevlogen trainer voor deze dag. Remko is Certified Trainer of NLP, communicatietrainer en NLP mastercoach. Zijn hart ligt in de menselijke vermogens. Ook is hij Certified Master Practitioner of NLP, Certified Master Practitioner of Time Line Therapy™, Certified Master Hypnotist, erkend door de American Board of NLP, American Board of Hypnotherapy, de Time Line Therapy™ Association en de American Board of Financial Planners.

 “The longer you wait, the harder it is to provide outstanding customer service.”
William H. Davidow