PE SEH 2019 “Met RSPCT! in vijf stappen naar echt maatwerk”

Het RSPCT- programma in het kort

Dit PE SEH programma (1 dag) biedt jou als hypotheekadviseur handvatten en nieuwe inzichten door een uniek model voor tijdwinst, diepgang en daardoor succesvoller en nog  klantgerichter adviseren.
In vijf stappen naar echt maatwerk: met RSPCT!

Check hier direct de beschikbare data via onze samenwerkingspartner Lindenhaeghe.

Waarom wil je dit PE SEH programma volgen

Het programma is allereerst een echt leuke dag. Volledig anders dan andere PE SEH dagen. Ben jij daarnaast op zoek naar een hogere klantbinding, een hogere vertrouwensband én meer diepgang als het gaat om het klantadvies? Dan geeft deze dag je daarvoor de tools. Deze training geeft je een uniek inzicht in hoe je structuur en succesvolle diepgang krijgt in jouw adviesgesprek. Je leert hoe je via dit succesvolle model makkelijker en sneller tot de klantwens en de advieskern komt. Het geeft je de structuur voor tijdwinst terwijl je tegelijkertijd jouw klant nog succesvoller maatwerk levert en aan je bindt.

De inhoud van deze dag, gaat je helpen om met nog meer toegevoegde waarde een onderscheidend en klantspecifiek advies te maken.

Wat wordt behandeld in deze PE SEH dag
Kern van wat wordt behandeld:

  • Communicatieprocessen in elke fase van het adviesproces
  • Het belang daarvan voor jou en jouw klant
  • De structuur daarvan voor jou
  • Het achterhalen van de daadwerkelijke klantbehoeften
  • Het RSPCT model: vanuit structuur hoge meerwaarde toevoegen
  • Het krijgen van zekerheid over wat de klant écht wil
  • Het weten van de beslissingsstrategie van de klant
  • En meer, veel meer

Hoe verloopt de dag
De thema’s worden door elkaar heen behandeld. En er wordt  veel geoefend!  Plezier en lering. Theorie en praktijk komen samen,  zodat je de nieuwe kennis direct kunt gebruiken. Met doorlopende feedback van de trainer. Gevraagd en ongevraagd.

Wat als je als hypotheekadviseur deze dag hebt doorlopen

Dan ben jij als EFA / SEH in staat om structuur te hanteren in elke fase van het adviesproces. Om gedetailleerd de situatie van de klant, de probleemstelling  en de oplossingsbehoefte van de klant te formuleren. Om met respect de klant positief kritische vragen te stellen.
Jij hebt dan alle tools om tijdwinst te boeken voor beide partijen. Om beter te communiceren richting de klant. Om elk adviesgesprek met behulp van RSPCT tot een succes voor beide partijen te maken. Dan heb je uitzicht op meer rust en overzicht én meer succes in elk adviesgesprek.

Geplande data

Amsterdam 19 september en 16 december
(hier direct boeken )

Apeldoorn 31 oktober
(hier direct boeken )

Bilthoven 16 mei, 25 juni en 11 september
(hier direct boeken )

Best 16 juli, 12 september en 10 december
(hier direct boeken )

Capelle 17 oktober en 27 november
(hier direct boeken )

Heiloo 12 november
(hier direct boeken )

Naarden 28 november
(hier direct boeken )

Meer weten  of nog vragen? Stel ze zeker! Incompany is ook mogelijk.

Bel 06 – 51 05 99 49 of mail info@graci.nl

 Trainer

Remko Grijm CFP® FFP is de enthousiaste en bevlogen trainer voor deze dag. Remko is Certified Trainer of NLP, communicatietrainer en NLP mastercoach. Zijn hart ligt in de menselijke vermogens. Ook is hij Certified Master Practitioner of NLP, Certified Master Practitioner of Time Line Therapy™, Certified Master Hypnotist, erkend door de American Board of NLP, American Board of Hypnotherapy, de Time Line Therapy™ Association en de American Board of Financial Planners.

 “The longer you wait, the harder it is to provide outstanding customer service.”
William H. Davidow