NLP Privé training

100% Privé – 100% NLP

Steeds vaker krijg ik het verzoek voor een privé training in NLP. En of dat kan? Jazeker kan dat. Dat doe ik al, met veel plezier.

En vanaf 1 januari 2024 ook in het buitenland!

Lees hier alles over deze prachtige uitbreiding van NLPXperience en over onze privé trainingen in NLP. Wie weet is dat precies wat je zoekt voor jezelf of jouw team.

Waarom een privé training in NLP?

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een privé training in NLP. Bijvoorbeeld je wens voor extra persoonlijke aandacht of een hoge behoefte aan bescherming van privacy. Mogelijk voel je je minder comfortabel in een groep en wil je daarom liever een privé training. In elk geval heb je volop interesse in NLP én heb je een hoog commitment om jezelf fors te verbeteren en mentaal te bevrijden, zowel persoonlijk als zakelijk.

Een privé training van NLPXperience is vergelijkbaar met en toch wezenlijk anders dan een reguliere NLP training. Het is een intensieve persoonlijke training met één doel: zorgen dat jij jouw doelen haalt. Dat jij de transformatie maakt die je wilt maken in jouw leven. Om daarna te floreren en je mooiste leven te leven. Vrij van belemmerende overtuigingen en negatieve lading uit het verleden.

Het is een Personal Breakthrough training, een inspiratieweek. Een week om je mindset volledig te verfrissen en te resetten, om daarmee ook anderen te kunnen helpen! Een prachtige investering in jezelf en je omgeving, met levenslang rendement.

De best werkende technieken uit Neuro-linguïstisch Programmeren (NLP), Mental Emotional Release™ (MER) en Time Line Therapy™ (TLT) worden benut. Of je nu kiest voor de NLP Private Practitioner of de NLP Private Master Practitioner of voor specifieke doelen en onderwerpen waaraan je wilt werken.

Juist ook daarom is een privé training van NLPXperience zo waardevol!

NIEUW: FRANKRIJK

Onze prachtige trainingslocatie op de Veluwe breiden we op 1 januari 2024 uit met onze buitenlandlocatie in het schilderachtige La Faurie, midden in de Dordogne. Volop rust, prachtige natuur, lekker eten en ook nog eens uitstekend bereikbaar. Er compleet tussenuit zijn en jezelf volledig mentaal opfrissen is een extra zekerheid. De keuze voor de locatie is altijd aan jou.

Hoe dan ook: privacy en een unieke leerervaring in NLP en mind-setting zijn gegarandeerd!

Nog meer voordelen én vrijheid

Individueel trainen in NLP geeft je die extra ruimte en veiligheid om het mooiste én beste uit jezelf te halen en op te ruimen waar je vanaf wilt. Door meer tijd voor jouw specifieke wensen en doelen, meer diepgang in technieken en wat je belemmert, meer tijd voor de invloed van je (onbewuste) brein en de samenwerking met je hart en lijf. Dus meer specifieke focus op jouw mindset en jouw leven. Met een privé training in NLP geef je jezelf een bijzonder waardevol kado met rendement voor de rest van je leven!

(Dit geldt ook zo voor teams die bewust, discreet en gericht met elkaar willen groeien en aan specifieke vaardigheden of onderwerpen willen werken.)

Jij geeft de richting

Het programma van een privé NLP-training is maatwerk. Ook als je kiest voor de NLP Private Practitioner en/of de NLP Private Master Practitioner training. De accenten worden afgestemd op jouw wensen en doelen, op wat jij wilt ervaren, leren en ontdekken. Gericht op waaraan jij wilt werken, waarin jij sterk wilt verbeteren. Kortom: jij speelt de hoofdrol, het programma van de privétraining sluit daarop aan! En er zijn nog meer grote voordelen:

  • Efficiënt in tijd en geld.
  • Flexibel en afstemming locatie en datum.
  • Past dus altijd in jouw persoonlijke agenda.
  • Een uitzonderlijk mooie ervaring in NLP.
  • NLP Training en Personal Coaching ineen.
  • Al genoemd en nog een keer: 100% privacy en persoonlijke aandacht. Ook na de training!

Hoe hebben anderen het ervaren?

‘Prachtig mooie week gehad. Dankbaar!

“Prachtig hoe je elke dag meer dan 100% gaf! Wat een mooie reis in mijn leven! “ 

“Remko, super bedankt voor deze mooie reis. Ook bedankt voor je enthousiasme, duidelijke uitleg en je geweldige feedback. Tot de volgende training!” 

“Dankjewel Remko. Voor het leren zijn van wie ik ben, van waarde te kunnen zijn voor anderen en mijzelf. Je bent het voorbeeld van NLP en hoe dat kan zijn en voelt. Je bent een mooi mens met een mooie gave. Blijf het doorgeven! En verrijk veel meer mensen zoals je bij mij hebt gedaan.”

“Al een paar jaar stond een NLP-cursus op mijn to-do lijst. Afgelopen zomer heb ik deze training eindelijk gevolgd. Het is voor mij echt een game changer geweest.”

“Ik heb genoten van de training. Had niet gedacht dit er allemaal uit te halen, maar het was heerlijk!!! ”

“Man wat heb ik genoten tijdens deze reis. Dankjewel vanuit mijn hart voor jou. Word vervolgd!”

“In één woord: fantastisch. Aanrader voor iedereen!” 

De garantie van NLPXperience

Je gaat fluitend naar huis! Onder de indruk van jezelf en bewust van de onderbewuste sturing achter jouw gedrag, gedachten en emoties. Je weet wat je succesvolle patronen zijn en hoe je beperkende patronen en overtuigingen hebt doorbroken. Je hebt alle handvatten en inzichten hoe je jezelf in beweging houdt én hoe je jouw leven optimaal bestuurt. Als bonus heb je ook nog geleerd hoe je anderen hiermee kunt helpen in hun leven!

Na de training sta je diep geworteld en comfortabel uitgelijnd in jezelf, in je waarden, je overtuigingen, je relaties, vriendschappen en carrière. Je bent waarvoor je kwam, je bent wie jij wilt zijn!

Wie is jouw privé trainer?

Dat ben ik, mijn naam is Remko Grijm. Ik ben verliefd op NLP en leef van daaruit mijn missie. Ik benut mijn talent mensen te laten floreren, mentaal te bevrijden van hun verleden en een toekomstgericht leven te creëren.

Ik ben Certified Trainer of NLP, NLP Master Coach, Master Time Line therapy® Trainer en Master Hypnotist.

Meer dan 13.000 mensen heb ik al mogen trainen en coachen. Deze ervaring geeft jouw privé training in NLP een unieke dimensie. Beloof ik je!

Wil je meer informatie of jouw NLP privé training inplannen?

Bel of mail me dan. Doe dat bij voorkeur rechtstreeks, zo houden we het helemaal privé. Dan bespreken we daarna samen hoe én waar we jouw privé training gaan inrichten.

Mijn mailadres is remko@graci.nl en je kunt me ook bereiken via +31(0)6-51059949.

La Faurie Dordogne

Nog even als extra: na de NLP privé training ontvang je een certificaat van deelname aan de NLP Private Practitioner of NLP Private Master Practitioner. Da’s een extra want jouw Personal Breakthrough blijft het hoogste doel.

La Faurie Dordogne

Ja, ik wil graag een privé training in NLP!

Mail dan direct naar me via  remko@graci.nl of app me op +31(0)6-51059949. Zo houden we het helemaal privé en kunnen we daarna jouw wensen en doelen vormgeven.

“Je brein is niet ontworpen om resultaten te behalen; het gaat in richtingen. Als je weet hoe je brein werkt, kun je je eigen richting bepalen. Doe jij het niet, dan doet iemand anders het voor je.”

“Hoe gemakkelijker je het in je hoofd kunt maken, hoe gemakkelijker het dingen buiten je hoofd zal maken.”

“Er zijn allerlei dingen die we in deze wereld kunnen doen om er een betere plek van te maken, maar we moeten bij onszelf beginnen.”

“NLP is een houding en een methodiek, niet het spoor van technieken dat het achterlaat”

“NLP is een houding die te maken heeft met nieuwsgierigheid, met dingen willen weten, dingen willen kunnen beïnvloeden en ze willen kunnen beïnvloeden op een manier die de moeite waard is.”

“Je kunt alles stoppen behalve een persoon met een goede instelling.”

Enkele mooie citaten van Richard Bandler, mede-grondlegger van NLP.

TRAINEN MET JE TEAM OF DIRECTE COLLEGA’S

Privé NLP en mindset trainingen zijn ook mogelijk voor besloten groepen. Bijvoorbeeld voor teams van collega’s, management- of directieleden, leidinggevenden etc. Vraag gerust naar alle maatwerkmogelijkheden.

In Meyrals, een schilderachtig mooi dorpje in de Dordogne, vind je rust.

Laat je onderdompelen in een oase van natuur op een plek met talloze campings, hotels en bezienswaardigheden in de buurt.

De regio rond Meyrals is ook beroemd om de prehistorische grotten. Een bekende plaats is Les Eyzies, waar de eerste skeletresten gevonden werden van de Cro-magnon mens en waar zich nu het Musée National du Prehistoire bevindt. De moeite waard voor een bezoekje.

Verder zijn de dichtbij gelegen grotten van Lascaux wereldberoemd. Hier werden circa 17.000 jaar geleden vele, vele wandtekeningen gemaakt die pas in 1940 werden ontdekt.

Wil je meer informatie en heb je een routebeschrijving nodig? Laat het me weten!