Over Remko Grijm

Mijn naam is Remko Grijm. Wie of wat ik ben? Vooral mens.

Wat ik ook zou zeggen, ook ik ben altijd meer dan dat. Net als jij.

In professioneel opzicht ben ik een passievolle, authentieke coach en trainer. Ik ben Certified International Trainer of NLP, communicatie- en presentatietrainer, gastspreker, schrijver en motivator. Ook ben ik Certified Master Practitioner of NLP, NLP Mastercoach, Certified Trainer en Master Practitioner of Time Line Therapy® en Certified Master Hypnotist. In al deze specialismen ben ik erkend door de American Board of NLP, American Board of Hypnotherapy en de Time Line Therapy® Association.

In persoonlijk opzicht ben ik een genieter. Ik leef mijn missie en doe mijn passie. Heerlijk, ik kan het je aanraden om die ook te gaan ontdekken en die dan te gaan leven. NLP heeft mij alle tools gegeven om iets geweldigs van mijn leven te maken.

Ook jij kunt die leren gebruiken, als je dat wilt!

Ik vertel je er graag alles over. Bel me, stuur me een berichtje of ervaar het zelfs tijdens één van mijn NLPXperience trainingen.

Mijn missie? Mensen hun innerlijke vermogens laten ontdekken. De mogelijkheden, kracht, plezier en vertrouwen in zichzelf te (her)vinden. Mensen ‘aan’ laten gaan, zodat zij zelf (weer) achter het stuur van hun leven gaan zitten!

Mijn passie? Meer-waarde toevoegen. Ongekende vermogens laten loskomen. Ongeacht wie de hulpvraag stelt. Dát resultaat is waar ik mijn voldoening uithaal. Voldoening als mijn cliënt (weer) vol zelf-vertrouwen is!

Mijn coaching? Op mijn eigen manier. Effectief, krachtig, met plezier, impact en vertrouwen. En: met resultaat! Coaching differently…making the difference.

NLP, Time Line Therapy®, Hypnose en Coaching zijn individueel al bijzonder krachtige technieken voor persoonlijke groei. Als combinatie gebruikt in coaching of training, ontstaat de meest krachtige set van technieken voor zelfontplooiing, persoonlijke kracht en groei, bevrijding, invloed, flexibiliteit en transformatie naar persoonlijke succes, die er op deze planeet op dit moment bestaat.

Dat is de reden waarom wij bij GRACI altijd al deze vier tools gebruiken.

Tijdens de coachingsessies en trainingen, worden de technieken ingezet voor de transformatie van jouw persoonlijke staat en daarmee van jouw mindset, interne dialoog en externe communicatie. Dit om de verandering te maken die je wilt. De technieken bevrijden je van beknellende banden en obstakels uit het verleden die je tot nu toe hebben tegengehouden. Dat betekent dat je in staat komt om jouw persoonlijke kracht te pakken en weg te bewegen van oude excuses en redenen. Je start met het behalen van nieuwe resultaten, die jouw leven positief veranderen. Verder zal je levenshouding veranderen in een van nieuwsgierigheid en zelfvertrouwen. Tot slot worden nieuwe hulpbronnen geïnstalleerd, die je ook na de coaching en training altijd  blijven ondersteunen.

Wat is jouw doel? Wat houdt je nog tegen dat te halen? Wat belemmert je nu nog? Wat is jouw passie? Jouw missie? Waar zit jouw kracht?

Ik help je graag deze te (her)ontdekken en te installeren in jouw leven!

Neem contact met mij op:

Bel 085 -130 91 70 of mail naar   remko@graci.nl

Goede groet, Remko Grijm

“Jouw leven krijgt de waarde die jij het geeft”