STAP-budget voor jouw NLP Training

Maak jouw NLP training € 1000 goedkoper met STAP

NLPXperience is erkend STAP-opleider! Dit betekent dat je via STAP (‘Stimulering Arbeidsmarkt Positie’) een budget van maximaal € 1.000,- aan kunt vragen.

Voor het volgen van een NLP opleiding, NLP training, NLP Masterclass of PE NLP (permanente educatie) bij NLPXperience.

Het STAP-budget helpt je om je verder te ontwikkelen én je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten! 

NLP trainingen STAP BUDGET 17 maart 10.00 uur

Je kunt je voor de subsidieronde op 17 maart 2023 inschrijven voor opleidingen die starten vanaf 29 maart 2023 en uiterlijk eindigen op 29 maart 2024. Bekijk hieronder snel welke opleidingen dat zijn.

  Voor welke training wil jij het STAP-budget aanvragen? (1x training per aanvraag mogelijk) (*)

  Persoonsgegevens

  Deze gegevens zijn we vanuit het UWV verplicht bij je uit te vragen, om het STAP-aanmeldingsbewijs voor je in orde te maken.  Let op! Wil je er bij de volgende aanvraagperiode (op 17 maart 2023) als een van de eerste bij zijn? Vraag dan alvast jouw aanmeldingsbewijs aan.

  Het UWV hanteert een regeling van wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wees er dus snel bij!

  Lees hier onze tips voor een soepel verloop van je aanvraag in het UWV STAP-portaal.

  Wil je liever direct invulling geven aan jouw opleidingsbehoefte? Meld je dan aan via het contactformulier of kom met ons in contact via 085 – 130 91 70 om andere mogelijkheden te bespreken.

  Je kunt je dus bij ons inschrijven voor onze STAP-erkende opleidingen. Je leest hieronder alles over wat de voorwaarden zijn voor het STAP-budget, welke opleidingen je kunt doen met STAP en hoe je het aanvraagt.
   

  Wat is het STAP-budget

  Het STAP-budget is op 1 januari 2022 geïntroduceerd door het UWV en DUO en vervangt de belastingaftrek van studiekosten. Deze subsidieregeling is in het leven geroepen om Nederlanders te stimuleren zich verder te ontwikkelen en daarmee je positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Met deze subsidieregeling kun je opleidingen tot € 1.000,- kosteloos starten. Wanneer een opleiding meer dan € 1.000,- kost, dan dient het STAP-budget als een korting van € 1.000,-.

  Voor wie is het STAP-budget?

  Het STAP-budget is voor iedere Nederlander tussen de 18 jaar en AOW-gerechtigde leeftijd die zich verder wil ontwikkelen. Er is keuze uit opleidingen die interessant zijn voor beginnende als ervaren financieel adviseurs, als ook voor werkenden en werkzoekenden die uit een andere branche komen of net afgestudeerd zijn en nog geen werkervaring hebben.

  Heb je vragen?

  Ons team aan opleidingsadviseurs beantwoorden je vragen graag!

  Neem contact met ons op via 085 – 130 91 70 Of als je je direct wil aanmelden, vul dan het formulier in. Formulier invullen 

  Wat zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de STAP-subsidieregeling?

  Om in aanmerking te komen voor de STAP-subsidieregeling gelden een aantal voorwaarden. Kijk of je voldoet aan alle voorwaarden, voordat je de aanvraag bij ons doet. De belangrijkste voorwaarden hebben we voor je op een rij gezet:

  • Je bent tussen de 18 en 67 jaar (AOW-gerechtigde leeftijd).
  • Je hebt het huidige kalenderjaar nog niet eerder een STAP-budget toegekend gekregen. Je mag per kalenderjaar namelijk één keer gebruikmaken van het STAP-budget. 
  • De startdatum van jouw opleiding ligt tussen de 4 weken en 3 maanden na je aanvraag.
  • Je ontvangt geen andere publieke onderwijsfinanciering, zoals bijvoorbeeld een studiefinanciering of lerarenbeurs.
  • Je voert jouw scholingstraject of opleiding uit bij een erkende STAP-aanbieder, zoals bij NLPXperience.

  Ons STAP-opleidingsaanbod

  Je kunt diverse NLP trainingen en opleidingen bij ons boeken . Er zijn meerdaagse en eendaagse opleidingen, waarmee je bijvoorbeeld basiskennis op kunt doen over NLP, je kennis up-to-date kunt houden door Permanente Educatie (PE) of een NLP Masterclasses te volgen. Vanzelfsprekend bieden wij de complete NLP Practitioner en NLP Master Practitioner training en opleidingen, die wereldwijd erkend zijn.

  Om het helemaal af te maken, kun je zelfs doorleren tot NLP Master Coach als je ook nog de verdiepende NLP trainingen over Time Line technieken volgt.

  Kortom, NLPXperience biedt je een ruim aanbod aan opleidingen over en in NLP!

  Wanneer kan ik het STAP-budget aanvragen?

  Je kunt je aanvraag (aanmeldingsbewijs) voor het volgende tijdvak indienen in het UWV STAP-portaal. Hiervoor moet je een ingevuld STAP-aanmeldingsbewijs hebben van een erkende opleider, zoals NLPXperience. Zorg er dus voor dat je zo snel mogelijk je aanvraag voor de opleiding van je keuze bij ons indient, zodat je het aanmeldingsbewijs op tijd ontvangt.

  Wanneer je het aanmeldformulier invult, ontvang je snel daarna het aanmeldingsbewijs in je mail. Wel zo gemakkelijk!

  Vraag zo snel mogelijk bij ons het benodigde aanmeldingsbewijs op om in te dienen in het UWV STAP-portaal, want het UWV behandelt de aanmeldingen op basis van: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

  STAP-aanvraagtijdvakken (startend om 10.00 uur)

  STAP-budget aanvragen in UWV STAP-portaal vanafEerst mogelijke startdatum van je opleidingUiterste datum afronding van je opleiding
  17 maart 202329 maart 202329 maart 2024
  1 mei 202329 mei 202329 mei 2024
  3 juli 202331 juli 202331 juli 2024
  4 september 20232 oktober 20232 oktober 2024
  1 november 202329 november 202329 november 2024

  Hoe kan ik mij aanmelden voor het STAP-budget bij NLPXperience?

  Om met behulp van het STAP-budget bij ons een opleiding of training te starten doorloop je de volgende stappen:

  1. Heb je reeds in gedachte welke opleiding uit ons STAP-opleidingsaanbod je wil volgen? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in met de opleiding van je keuze, zodat wij het STAP-aanmeldingsbewijs voor je kunnen maken.
    
  2. Nadat je de aanvraag hebt ingediend, ontvang je van NLPXperience een e-mail met daarin het ingevulde STAP-aanmeldingsbewijs.
  3. Upload het aanmeldingsbewijs zo snel mogelijk in het UWV STAP-portaal (dit kan in het volgende tijdvak vanaf 1 november 2022). Lees op onze website een aantal tips voor een soepel verloop van je aanvraag in het UWV STAP-portaal.
  4. Ontvang reactie van het UWV (dit kan zo’n vier weken duren) met de goedkeuring. Heeft de overheid je aanvraag afgekeurd? Lees dan onderaan deze pagina welke drie mogelijkheden je hebt.
  5. Zodra het UWV het STAP-budget heeft toegekend, kunnen wij je opleiding definitief maken. 
  6. Start met de door jou gekozen opleiding.

  Meld je aan voor het STAP-budget

  Weet je voor welke gave NLP training of opleiding je het STAP-budget wilt aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Let er goed op dat je alle gegevens correct invult, zodat het STAP-aanmeldingsbewijs in één keer correct ingevuld kan worden. Een fout in het STAP-aanmeldingsbewijs kan leiden tot een subsidie-afwijzing.

  Na goedkeuring van het UWV nemen wij weer contact met je op over de opleiding of training.

  Let op! Er is weer STAP-budget beschikbaar voor het huidige tijdvak. Vul onderstaand aanmeldformulier in om een aanmeldingsbewijs te verkrijgen voor de volgende aanmeldperiode (op 17 maart om 10.00 uur).

   Voor welke training wil jij het STAP-budget aanvragen? (1x training per aanvraag mogelijk) (*)

   Persoonsgegevens

   Deze gegevens zijn we vanuit het UWV verplicht bij je uit te vragen, om het STAP-aanmeldingsbewijs voor je in orde te maken.   Heeft de overheid je aanvraag afgekeurd?

   Wanneer je aanvraag is afgekeurd, zijn er drie mogelijkheden om toch te voorzien in je opleidingsbehoefte:

   1. Vraag een nieuw aanmeldingsbewijs aan en dien bij de start van het nieuwe tijdvak je aanvraag opnieuw in.
   2. Vraag bij jouw werkgever naar persoonlijk ontwikkelbudget om een opleiding te starten. 
   3. Vraag bij ons naar de mogelijkheden van gespreide betaling. Die zijn er zeker!

   Facturatie

   Wanneer je het STAP-budget hebt toegewezen gekregen voor een opleiding van meer dan € 1.000,-, dan ontvang je een factuur met het resterende bedrag. Dit betekent dat je alleen het resterende bedrag aan ons hoeft te voldoen.

   Voorbeeld:
   Je wilt de opleiding NLP Practitioner starten. De prijs is op dit moment bijvoorbeeld € 2350. Dan ontvang je in dit geval een factuur met: € 2350 – € 1000 = € 1350 om nog aan ons te voldoen. 

   Hoe verloopt de facturatie met STAP?

   Wanneer de aanvraag door het UWV is goedgekeurd en de opleiding niet meer dan € 1.000 kost, dan hoef je in dit geval niets te betalen. Het UWV maakt het bedrag namelijk direct aan ons over. Als het gaat om een opleiding die meer dan € 1.000 kost, dan ontvang je een factuur met alleen het resterende bedrag om dit aan ons te voldoen.