STAP-aanmeldformulier

Meld je aan voor het STAP-budget

Weet je voor welke NLP opleiding of training je het STAP-budget wilt aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Let goed op dat je alle gegevens correct invult, zodat het STAP-aanmeldingsbewijs in één keer correct ingevuld kan worden. Een fout in het STAP-aanmeldingsbewijs kan leiden tot een subsidie-afwijzing. Lees onze tips voor je aanvraag!

Je kunt je aanvraag (aanmeldingsbewijs) voor het volgende tijdvak op 2 januari 2023 indienen in het UWV STAP-portaal. Hiervoor moet je een ingevuld STAP-aanmeldingsbewijs hebben van een erkende opleider, zoals NLPXperience. Zorg er dus voor dat je zo snel mogelijk je aanvraag voor de opleiding van je keuze bij ons indient, zodat je het aanmeldingsbewijs op tijd ontvangt.

Na goedkeuring van het UWV nemen wij contact met je op om de opleiding, e-learning of training van je keuze klaar te zetten.

Let op! Er is geen STAP-budget meer beschikbaar voor het tijdvak 1 november t/m 31 december 2022. Vul onderstaand aanmeldformulier in om een aanmeldingsbewijs te verkrijgen voor de volgende aanmeldperiode (op 2 januari om 10.00 uur).

(*) verplicht veld

  Voor welke training wil jij het STAP-budget aanvragen? (1x training per aanvraag mogelijk) (*)

  Persoonsgegevens

  Deze gegevens zijn we vanuit het UWV verplicht bij je uit te vragen, om het STAP-aanmeldingsbewijs voor je in orde te maken.  Heeft de overheid je aanvraag afgekeurd?

  Wanneer je aanvraag is afgekeurd, zijn er drie mogelijkheden om toch te voorzien in je opleidingsbehoefte:

  1. Vraag een nieuw aanmeldingsbewijs aan en dien bij de start van het nieuwe tijdvak je aanvraag opnieuw in.
  2. Vraag bij jouw werkgever naar persoonlijk ontwikkelbudget om een opleiding te starten. 
  3. Vraag bij ons naar de mogelijkheden van gespreide betaling. Die zijn er zeker!

  Facturatie

  Wanneer je het STAP-budget hebt toegewezen gekregen voor een opleiding van meer dan € 1.000,-, dan ontvang je een factuur met het resterende bedrag. Dit betekent dat je alleen het resterende bedrag aan ons hoeft te voldoen.

  Voorbeeld:
  Je wilt de opleiding NLP Practitioner starten. De prijs is op dit moment bijvoorbeeld € 2350. Dan ontvang je in dit geval een factuur met: € 2350 – € 1000 = € 1350 om nog aan ons te voldoen. 

  Hoe verloopt de facturatie met STAP?

  Wanneer de aanvraag door het UWV is goedgekeurd en de opleiding niet meer dan € 1.000 kost, dan hoef je in dit geval niets te betalen. Het UWV maakt het bedrag namelijk direct aan ons over. Als het gaat om een opleiding die meer dan € 1.000 kost, dan ontvang je een factuur met alleen het resterende bedrag om dit aan ons te voldoen.