Personal coaching

Haal jouw doelen en leef jouw leven

Vaak doen we iets om ‘even’ een lekker gevoel te krijgen. En ja, dat gevoel ebt ook vaak snel weer weg. Hoe krijg je nu dat lekkere gevoel van binnen  structureel? Door een nieuwe denkwijze van je brein! Door van denkfout naar denkgoed te gaan. Coaching helpt jou daarbij!

Personal Coaching is voor winnaars

Coaching is er voor winnaars! Wat anderen ook beweren. Wat is anders de reden dat elke topsporter een topcoach heeft?! Allemaal hebben ze die, stuk voor stuk. Ieder mens wil zich goed voelen, zelf-vertrouwen hebben en zich gezien en geliefd voelen. Resultaten halen waar je zélf blij van wordt. Dan ben je een winnaar, voor jezelf en anderen!

Het vraagt lef, durf, karakter om in een coachingstraject te stappen. Het is stoer jezelf kwetsbaar en open te stellen. Het is extreem moedig om je comfortzone te verlaten. De hulpvraag aan een coach getuigt van echte eigen wil en de wens tot groei en verbetering.

Kijk eens brutaal eerlijk in de spiegel

Natuurlijk zeggen we het liefst tegen onszelf dat alles OK is. Want – nou en of – het is en blijft lastig in de spiegel te kijken. “Wat was mijn rol? Wat had ik anders kunnen doen? Hoe heb ik mijn verantwoording gepakt?” En als je jezelf dan een vraag stelt, hoe brutaal eerlijk is dan het antwoord? Nog een stapje verder: durf jij te luisteren naar het antwoord?

Een paar spiegelbeelden uit de dagelijkse praktijk:

 • Ik zit vast, krijg mezelf niet meer gemotiveerd. Steeds maar twijfel door mijn hoofd;
 • Ik baal er van dat ik steeds pas ná het gesprek weet hoe ik had moeten reageren;
 • Ik voel dat ik er klaar mee ben. Ik wil ‘dat’ maar blijf ‘dit’ doen. Ik verander niet;
 • Ik denk dat ik niet goed genoeg ben. Ik wil me sterker voelen;
 • Ik leg het wel tien keer uit, maar ze lijken me maar niet te willen begrijpen;
 • Ik droom zoveel maar kan mijn wensen niet omzetten in actie;
 • Ik heb alle redenen om gelukkig te zijn, en toch voel ik me niet gelukkig.

Een blik, gevoel of moment van herkenning gehad bij het lezen van deze voorbeelden? Ben je dan een kneus, watje of loser? Welnee, dit overkomt ons allemaal af en toe. Maar als je er ‘last’ van hebt of begint te krijgen én je wilt dat veranderen, dan wordt het tijd voor actie.

“The only real battle in life is between hanging on and letting go.” 
– Shannon L. Alder

Word de beste versie van jezelf. Geef het jezelf cadeau! Ontdek en ontketen ook jouw ongekende vermogens!

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel : 06- 51 05 99 49. Mailen kan ook: info@graci.nl

  “Coaching differently…making the difference”
  (
  Remko Grijm)