NLP voor kinderen

Wie houden van plezier en zijn vaak leergierig? Juist, kinderen. Wie zijn gevoelig voor wat anderen vinden en zijn regelmatig onzeker over zichzelf? Juist, ook kinderen. Kinderen hebben de toekomst, zijn de toekomst, en kunnen zoveel meer dan dat ze zelf denken of anderen tegen hen zeggen.

Van vele volwassenen die ik coach of heb getraind of opgeleid, hoor ik: “Dit wil ik mijn kinderen als kado geven.” of “Deze basis had ik als kind willen weten!” of “NLP is zinvol voor alle leeftijden.” Daarom organiseer ik…

Een speciale NLPXperience workshop voor kinderen: zaterdag 12 oktober 2019 (VOL)

Deze gave workshop geeft kinderen handvatten hoe ze met plezier de handleiding van hun bovenkamer kunnen gebruiken. Ja, ik ben groot voorstander van NLP en ook voor jongeren. Dat is ook reden voor deze speciale NLPXperience workshop op maandag 12 oktober 2019. Kennis maken met de handleiding van je brein. Helemaal ingericht op de leeftijdsgroep 13 tot 16 jaar. Wat we gaan doen en hoe de workshop verloopt? Als je verder leest, lees je het zeker.

NLP is ook Now Let’s Play

NLP kun je ook zien als afkorting van Now Let’s Play. NLP is een houding. Een houding vol nieuwsgierigheid als een kind, naar wat zou er nu gebeuren als ik in mijn gedachten iets anders doe. Een houding om eens te ervaren hoe het is om te spelen met de kracht en handleiding van je brein. NLP is fun, concreet, krachtig en maakt gebruik van de snelheid en ongekende mogelijkheden van onze bovenkamer voor een gewenste verandering. Heerlijk.

Als deelnemer ga je direct zelf ervaren – dus ook jij als vader, moeder of begeleider die mee is die dag – wat voor plezier je jezelf kunt doen met kleine mentale en fysieke veranderingen.

Een hele leuke én zinvolle, leerzame dag voor iedereen.

Met plezier ontdekken en beleven tijdens de NLP workshop

Allereerst: het zijn hele leuke uren met elkaar. De workshop duurt van ongeveer 10 uur tot 14.30 en is in basis Ermelo. Met gebak en heerlijke broodjes tussendoor. Op andere locaties is in overleg altijd mogelijk.

De kinderen gaan handige oefeningen horen, zien en zelf ervaren. Zo leren ze hoe leuk en zinvol die zijn, ook voor zichzelf. Enkele onderwerpen in deze unieke NLPXperience:

  • Hoe maak je nou eigenlijk leuke gedachten én hoe kan je minder leuke veranderen?
  • Hoe leer je makkelijker en sneller én hoe kan je dat handig gebruiken op school?
  • De supercirkel om jezelf op elk moment een sterk en goed gevoel te geven
  • Een denkbeeldig kijkje naar jezelf door de ogen van een andere en wat dat doet
  • De bioscoop in je bovenkamer om van bijvoorbeeld spin- of toetsangst af te komen
  • Hoe je het beste opstel schrijft of spreekbeurt vertelt
  • Het effect van je kin omhoog en schouders recht en de andere kant op
  • De pret van oogbewegingen en nog veel meer

Echt een gave én zinvolle paar uur voor kinderen en ouders. Want iedereen doet natuurlijk gezellig mee. De leeftijdsgroep is van 13 tot 16 jaar. Slechts 14 plekken beschikbaar voor deze hele leuke dag!

Als de workshop is afgelopen

Dan kun je nog gezellig napraten of een boswandeling maken of naar Dolfinarium (vlakbij) of naar huis of wat dan ook. Jullie zullen daarna een glimlach op je gezicht hebben en misschien ook wel rode wangen. Want iedereen heeft nieuwe, leuke dingen gehoord en beleefd en weet al wat meer over het zelf kunnen gebruiken van de handleiding van je bovenkamer. Plus: ze ontvangen een speciaal KIDSXperience certificaat!

De ‘ouder+kind’ prijs voor deze gave en gezellige dag is € 150 ex btw inclusief de rest , zoals een echt certificaat, lunch, gebak, drinken, een extra verrassing en meer! Voor een 2e deelnemend kind, is de deelnameprijs € 55.

Datum: zaterdag 12 oktober 2019 (VOL)
Tijd:
10.00 uur tot circa 15.00 uur 
Locatie:
Amsterdam
Prijs:
€ 150 ouder + 1 kind, 2e kind € 55, inclusief certificaat, verrassingen, kadootje, lunch, koffie, thee, fris en meer (ex btw).
Aantal deelnemers: 
minimaal 8, maximaal 14, VOL = VOL, boek dus snel!

Heb je vragen over de workshop? Wil je je aanmelden of wil je nog sparren over wat het exacte programma is? Laat het weten via 085 -130 91 70 of gebruik het contactformulier. Dan neem ik contact met je op!

Delen van dit bericht mag zeker!

Vrolijke groet, Remko Grijm

Certified Trainer of NLP

“Training differently…making the difference” (Remko Grijm)