Kinderen

Plezier en zelfvertrouwen

Als NLP coach – gespecialiseerd in de ongekende mogelijkheden van ons brein – leer ik kinderen in één-op-één trainingen eenvoudige, zeer effectieve en succesvolle technieken. Het onderwerp is vaak dyslexie.

Ik speel in op het oplossend vermogen van het kind zélf, want dat is in elk kind aanwezig! De coaching is leuk, ontspannend, uitdagend, uniek en sluit precies aan bij de manier van denken van het kind. Dat maakt het ook superleuk!

Driemaal goed nieuws voor jouw kind

  1. De leerwijze van een kind is soepel en met veel fun te veranderen naar een beter resultaat;
  2. Dit lukt door gebruik te maken van het eigen oplossend vermogen van het brein van het kind. Hoe trots denk je dat jouw kind is als het zélf dingetjes heeft opgelost?;
  3. Alle positieve veranderingen zijn aan elkaar te koppelen; lezen en spellen wordt weer leuk! Sommige kids gaan echt als een whizzkid aan de slag.

Als voorbeeld dyslexie

Dyslexie zegt niets over het intellect. Als ouder wist je dat al lang! Het kind kan zelfs slimmer zijn dan gemiddeld. Het gebruikt alleen (onbewust) niet het meest handige deel van de hersenen om te lezen of spellen. Vaak is het kind juist heel goed in andere dingen, zoals sport, creativiteit, ruimtelijk inzicht, verbeelding. Dat komt de motivatie, de resultaatverbetering en dus het zelfvertrouwen alleen maar ten goede! Sommigen gaan spellen na coaching zelfs leuk vinden!

Met plezier beter lezen en spellen door mijn coaching? Gegarandeerd!

Meer weten hoe ik jouw kind of dat van een vriend(in) of kennis kan helpen?

Stuur mij een bericht of bel + 31 (0) 6 5105 9949. Ik help heel graag!

Fantastisch om een kind plezier en zelfvertrouwen met lezen te geven, toch?! Het delen van deze post is natuurlijk heel welkom voor andere kids.

“Coaching differently…making the difference”