Hypnotherapie

Een warme zomeravond voor je onderbewuste

Ben je ooit even weggedwaald in gedachten? Andere vraag: Heb je weleens auto gereden en ineens beseft: wow, ben ik hier al?! Of heb je ooit zo naar de ondergaande zon zitten staren of ben je zo diep in een boek, film of gedachten verzonken geweest, dat je de omgeving niet meer hoorde? Ja? Dan ben jij ook al in trance geweest! Een heel natuurlijk proces. Trance heeft toegevoegde waarde, wist je dat?

Niet niet

Omdat ons brein het woord ‘niet’ niet in één keer kan verwerken, zeg ik niet aan welke tv-shows je kunt denken bij trance en hypnose. Die heeft je brein nu toch al tevoorschijn gehaald, toch? Vergeet dat weer, want dat is show. En trance is absoluut geen show! Het is een sinds de 16e eeuw bewezen effectieve, soepele en ontspannen situatie die heel effectief is voor het snel en moeiteloos realiseren van een gewenste verandering.

In trance zijn is eigenlijk niets anders dan onbewuste ontspanning. Hypnose is de diepere ontspanning. Zie, beleef en voel het als een lekker warm bad voor je onderbewuste.

“Het is onvoorstelbaar wat mensen kunnen. Maar ze weten niet wat ze kunnen.” (Milton H. Erickson)

Harde schijf

Ons onderbewuste is zo’n 300.000 keer krachtiger en sneller dan ons bewuste vermogen. Miljoenen bits aan informatie per seconde filtert het tot ongeveer 140 bits die wij bewust ervaren. Het is razendsnel, leergierig, recht door zee, simpel, eerlijk. In ons onderbewuste ligt ook alles opgeslagen wat we ooit hebben meegemaakt. Tot in detail. Denk eens terug aan een heel mooi moment in je leven, nu, zie wat je toen zag, hoor wat je toen hoorde, voel wat je toen voelde…..je krijgt het beeld, geluid, gevoel zo weer in je hoofd. Stel je nu eens voor dat jouw onbewuste een opdracht krijgt. Wohow, hoe snel en makkelijk zal dat het gewenste resultaat geven?!

“Ons onderbewustzijn is een heilig geschenk, en het rationele bewustzijn is een trouwe dienaar. We hebben een maatschappij gecreëerd wat de dienaar eert en het geschenk is vergeten…” (Albert Einstein)

Het gaat bij hypnose, een nog diepere ontspanning dan trance, om de samenwerking tussen het bewuste (onze eigen kritische kletspraat) en de interne harde schijf, ons onbewuste. En dat bewuste deel wil je nu juist omzeilen bij hypnose. Je wilt namelijk die enorme vermogens van het onderbewuste volledig benutten. Een simpele aanpassing aan de harde schijf heeft een gigabit aan effect. En daarom is ontspanning bij hypnose zo belangrijk.

Resultaat

Wil jij iets verbeteren aan je harde schijf? Je kunt heel veel tijd besparen. Hypnose brengt je in no-time naar de voor jouw gewenste situatie, richting je doel. En dat in stilte en zonder moeite. Wie wil er nu weken of maanden blijven ‘werken’ aan iets waar-ie last van heeft, als het ook snel en ontspannen kan?

Bruikbaar voor

Hypnose is heel geschikt voor de afsluiting van ’n coaching op basis van Neuro Linguistic Programming (NLP). Het neurosysteem wordt door taalsuggesties opnieuw geprogrammeerd in de gewenste situatie. Hypnose is perfect inzetbaar voor situaties zoals last van stotteren, dyslexie, leerproblemen, examenvrees, loslaten, acceptatie, nachtmerries en gebrek aan zelfvertrouwen.

De stille kracht van binnen. Maak er herrie over. Het is een kado.

“Jouw leven krijgt de waarde die jij het geeft”
(Remko Grijm)

Locatie:                   in overleg
Tijdsduur:              afhankelijk van de cliënt
Compensatie:     per uur in overleg

Ben jij bereid te ervaren dat jouw kracht van binnen zit?  Neem dan nu contact op via onderstaand formulier of bel 06- 51 05 99 49 of mail info@graci.nl

    Wij vertellen je graag meer en helpen van nature.