Hoe kan ik mij aanmelden voor het STAP-budget?

Hieronder leggen we je uit, hoe je je kunt aanmelden voor het STAP-budget bij NLPXperience.

Om met behulp van het STAP-budget bij ons een opleiding of training te starten, doorloop je de volgende stappen:

 1. Heb je al in gedachte welke opleiding je uit ons STAP-opleidingsaanbod wilt volgen? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in met de opleiding van je keuze, zodat wij het STAP-aanmeldingsbewijs voor je kunnen maken. 
 2. Nadat je de aanvraag hebt ingediend, ontvang je van NLPXperience een e-mail met daarin het ingevulde STAP-aanmeldingsbewijs.
 3. Upload het aanmeldingsbewijs zo snel mogelijk in het UWV STAP-portaal (dit kan in het volgende tijdvak vanaf 1 november 2022). Lees op onze website een aantal tips voor een soepel verloop van je aanvraag in het UWV STAP-portaal.
 4. Ontvang reactie van het UWV (dit kan zo’n vier weken duren) met de goedkeuring. Heeft de overheid je aanvraag afgekeurd? Lees dan verder op deze pagina welke drie mogelijkheden je hebt.
 5. Zodra het UWV het STAP-budget heeft toegekend, kunnen wij je opleiding definitief maken. 
 6. Start met veel plezier de door jou gekozen opleiding!

Meld je aan voor het STAP-budget

Weet je voor welke NLP training je het STAP-budget wilt aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Let er goed op dat je alle gegevens correct invult, zodat het STAP-aanmeldingsbewijs in één keer correct ingevuld kan worden. Een fout in het STAP-aanmeldingsbewijs kan leiden tot een subsidie-afwijzing.

Na goedkeuring van het UWV nemen wij weer contact met je op.

Let op! Er is geen STAP-budget meer beschikbaar voor het huidige tijdvak. Vul onderstaand aanmeldformulier in om een aanmeldingsbewijs te verkrijgen voor de volgende aanmeldperiode (vanaf 1 november om 10.00 uur).

  Voor welke training wil jij het STAP-budget aanvragen? (1x training per aanvraag mogelijk) (*)

  Persoonsgegevens

  Deze gegevens zijn we vanuit het UWV verplicht bij je uit te vragen, om het STAP-aanmeldingsbewijs voor je in orde te maken.