Zakelijk

Zonder zich er bewust van te zijn, belanden sommige executives na jaren op een positie in de organisatie die hen niet ligt. Die ze mogelijk wel wilden bereiken, maar niet wisten wat dat met hun plezier en drive zou doen. Een plek die hen niet de energie geeft die ze voorheen wel kregen uit hun taak. Het voelt alsof de magie is uitgewerkt. Het wordt bikkelen om gemotiveerd te blijven. Vrijwel altijd is er dan onbewust meer aan de hand dan een tijdelijke dip.

Innerlijke motivatie en drijfveren

Executive coaching is bedoeld voor de directeur,  bestuurder,  ondernemer of topmanager. Executive coaching biedt ik aan vanuit mijn idee dat het juist op die positie essentieel is als je als leider talentvol acteert en presteert. Dat kan alleen als je in contact staat met jouw innerlijke motivatoren,  je drijfveren, je interne waarden.

Jij moet in staat zijn jouw volledige authenticiteit optimaal in te kunnen zetten. Bewustwording van je onbewuste vermogens is dan essentieel. Daar help ik bij!

Executive coaching is altijd maatwerk. Elke hulpvraag is uniek want jij bent uniek!

Het vraagt van jou als executive net als van een werkgever lef, durf, karakter om de hulpvraag voor executive coaching te stellen. De hulpvraag aan een executive coach getuigt van echte wil, het inzien van het belang voor het geheel en de wens tot groei en verbetering. Nog belangrijker is het dat de executive weer optimale en gewenste resultaat produceert. Voor zichzelf, het team en de onderneming!

Presteer weer optimaal met plezier. Ontdek en ontketen ook jouw nog niet ontdekte vermogens!

“Coaching differently…making the difference”