Jouw mentale en fysiek reset in de Dordogne

Vijf dagen. Mentale reset. In de Dordogne. Van 22 tot en met 26 april 2024.

De sleur, de ratrace, de tsunami aan prikkels en oppervlakkige reacties, ‘JA’ zeggen waar je ‘NEE’ denkt, je mobiel die blijft plakken, mentale en fysieke grenzen waar je tegenaan knalt…

Je voelt je gestrest, overprikkeld. Je wilt uit je hoofd en terug in je hart! Je wilt weer helder zien, beter denken. Je wilt voorkomen dat je uitvalt. Zelf je bus weer besturen.

Wat je dan nodig hebt? Een mentale reset!

Vijf dagen. Big Clean Up. Voor jezelf.

Volop er tussenuit en je hoofd legen. Om het daarna te vullen met een nieuwe handleiding over jezelf en die gaan gebruiken. Zodat je altijd gemotiveerd richting geeft aan je leven.

Je reset compleet. Naar beter, succesvoller, plezieriger. Naar rust en balans.

Het is de ideale week om weer contact te maken met je binnenkant en je routekaart opnieuw in te kleuren. Goed voor jezelf, fijn voor jezelf én de mensen om je heen.

Bijkomen en vernieuwen. Vanuit een pittoresk hotel in de gouden driehoek van de Dordogne, de Perigord Noir. Perfect bereikbaar in een schitterende omgeving. Vlakbij mooie dorpen, rivier, beekjes, bos en in een uitzonderlijke rust.

  • zes comfortabele kamers.
  • vijf overnachtingen met heerlijk ontbijt.
  • vier krachtige opdrachten specifiek voor jezelf.
  • drie avonden samen koken en eten.
  • twee boeiende groepsopdrachten.
  • één waardevol cadeau aan jezelf.

Reset with Remko

Dus wil je een mentale opfrisbeurt of werken aan specifieke doelen? Wil je fysiek tot rust komen? Wil je jouw kompas voor levensgeluk loepzuiver instellen? Wil je liefdevol veranderen in je brein, hart en zijn?

Gun jezelf dan deze ‘Big Clean Up’. Omdat dit dé week is, waarna je vol inspiratie en energie naar huis gaat.

“Reset with Remko”.

Klantervaring Geralda:

“Loskomen van de alledaagse ratrace, bezig zijn met waar ik nu sta en waar ik naar toe wil. Dat laatste is voor mezelf al vrij lang bekend, en ja, dan toch nog mezelf saboteren. Met name de gedachten en de drukte in mijn hoofd zorgden voor enige ‘stilstand’. Terwijl ik vooruitgang wilde boeken, bleef ik hangen in patronen.

De Reset week heeft me scherp gezet: door de trainingen, opdrachten en 1-op-1 sessie. Heerlijk bezig zijn met waar ik wil staan! De Reset week is een startpunt van een nieuw avontuur. Zo voelt het ook echt, maar dan wel met een ander soort bagage dan toen ik op dag 1 van start ging. Met als resultaat dat ik meer in het ‘nu’ ben en vertrouwen heb.

En de kers op de taart, datgene wat de reis uniek heeft gemaakt. Dat zijn de andere deelnemers, stuk voor stuk mooie mensen! En dat in combinatie met de vrijheid om te genieten van de prachtige omgeving, het heerlijke eten en het warme ‘thuis’ van Remko. Maakt dat ik terugkijk op een onvergetelijke reis!”

Klantervaring Karin:

“Lieve Remko wat een heerlijk (reset) weekje was het. Wat een gastvrijheid en positieve flow onderling in de groep. Echt bijzonder en ik ben er van overtuigd dat het feit dat jij er bij bent het verschil maakt. Met je kennis, je humor en rust weet je bij mij in ieder geval bij elke training die ik bij jou gedaan heb een stukje meer naar boven te krijgen van wat en hoe IK het wil in mijn leven. Fantastisch gevoel waar ik je erg dankbaar voor ben. Ik heb genoten.”

Stuur me een berichtje als ook jij zo’n geweldige ervaring wilt.

Ik vertel je graag meer en de details.

Hartelijk groet, Remko