Klantervaringen

Renée

“Ik wil meer leren vertrouwen op mezelf!” Dat was wat ik zei tijdens mijn eerste nlp sessie bij GRACI- life coaching.

‘Oké’ zei Remko, ‘maar dan vraag ik van jou je volledige inzet, dat je open staat voor verbetering, dat je hard wilt werken en vooral dat je het jezelf toestaat te groeien’.

Wat heb ik ontzettend veel geleerd, wat heb ik veel meegemaakt. We hebben enorm gelachen, we hebben enorm hard gewerkt. Altijd had ik iemand die me hielp met de juiste bewoording naar mezelf te gebruiken en die de confrontatie met me niet uit de weg ging. Een kritische blik met een open visie.

Ik ben enorm dankbaar voor de weg die ik heb mogen afleggen, maar nog veel meer ben ik dankbaar dat ik dit met toeziend oog mocht doen van zo’n fantastische NLP coach! Altijd energiek, vrolijk en doelgericht. Dat ik samen met hem deze reis mocht maken, dat is waar ik nog het meest trots op ben!

Remko, bedankt voor je feedback, je vertrouwen, je energie en vooral voor de schop(pen) onder mijn hol!  Door jouw daadkracht kan ik weer verder!”

Irma

“De breakthrough sessie bij Remko gedaan. Wat een prachtige ervaring! De wijze waarop Remko het doet, geweldig.
Het is intensief en meer dan waard.

De inzichten, vertrouwen en begeleiding die hij je geeft zijn enorm waardevol en hebben geleid naar het resultaat wat ik wilde behalen en wil vasthouden. We hebben samen een prachtige reis gemaakt.Na de laatste coaching ben ik met een grote glimlach naar huis gereden.

Dank je wel, Remko!   “

Linda

“Ik heb dit jaar met Remko Grijm zijn BreakThroughSessie gedaan. Ik heb al lange tijd interesse in NLP, mede door mijn broer. Hij heeft mij een boek over NLP gegeven. Ik heb het gelezen en ben ermee aan de slag gegaan. Lezen is leuk, maar klopt de uitvoering ook? Waar is de feedback en wie geeft mij feedback als ik er zelf mee aan de slag ga? Ik heb contact opgenomen met Remko en ik ben de uitdaging aangegaan. Wauw! Ik had deze uitdaging en vooral het resultaat van de BreakThrough Coaching niet willen missen. Mijn manier van denken en daarmee mijn leven, is in positieve zin veranderd. Reflecteren op mezelf is een wekelijks cadeautje. Doordat Remko goede handvatten en sturing geeft, heb ik mijn leven letterlijk en figuurlijk weer een nieuw leven ingeblazen. De sessie is een verandering voor het leven, als je oprecht wilt veranderen. Ik ben blij dat Remko mijn coach is. Heel veel dank dat ik jou heb ontmoet in mijn leven.”

Arjan

“In een korte tijd veel over mijzelf geleerd, erg waardevol om dichter bij jezelf te komen waardoor ik er zowel privé als zakelijk erg veel baat bij heb. Prettige, vertrouwde sfeer en een coach die op het juiste moment de juiste vragen stelt. Het waren 2 fantastische dagen! Een aanrader voor iedereen die zich op privé en zakelijk vlak wil ontwikkelen door terug te gaan naar de kern.”

Penny

“Bedankt voor deze mooie dagen. ben een fantastische ervaring rijker. Dit biedt me zoveel handvatten die nieuw zijn voor me. Super bedankt!”

Wout 

“Ik ben……nog aan het “nasudderen” van de Breaktrough coaching”! Wat een ervaringen, gezien, gehoord en gevoeld. Gezien en opgeruimd. Gehoord en opnieuw, maar anders, beluisterd. Gevoeld en losgelaten of in het hart gesloten. Een overgetelijke dag. Het onbewuste bewust gemaakt. Een nieuwe dag breekt door. Ik ben…! Neem contact met Remko Grijm als je door wilt breken. De investering meer dan waard!”

Hendrik

“Bijzonder fijne trainer. Geeft zeer nuttige tips en kan op eenvoudige wijze uitleg geven.”

Marie

“Remko is een zeer gedreven en enthousiaste coach. Hij weet snel tot de kern komen en heeft mijn onzekerheden over public speaking op unieke wijze om gezet naar zelfverzekerdheid. Nu sta ik vol zelfvertrouwen te presenteren voor een grote groep! Mede dankzij de training ‘Meesterlijk communiceren’ heb ik tools gekregen van Remko waar ik de rest van mijn leven profijt van heb!” – Marie (maart 2018)

Jasper

“Ik heb de eer gehad om Remko te zien werken aan zijn missie: mensen helpen zich zelf (terug) te vinden vanuit de kern en puurheid. Remko heeft mij laten zien dat hij als coach kan helpen, snel en met respect, samen doelen te stellen én te behalen. Binnen mijn bedrijf heeft hij ons team binnen een dagdeel naar een hoger niveau getild én heeft hij bijgedragen in een stabielere relatie van mijn vriendin en mij. Meteen resultaat, ik kan het je verzekeren en Remko aanbevelen.”

Maarten

“Supertrainer! Rust en plezier met de uitleg en heeft zeer veel kennis. Goede tips en tricks! Speelt goed in op de vragen die gesteld worden en daar waar nodig een goede verdiepingsslag! “

Vera

“Ik heb Remko ervaren als een enthousiaste en zeer deskundige trainer met hart voor zijn vak.”

Jolanda

“Ik vond het een hele waardevolle training. De trainer gaf een hele duidelijke uitleg over alle stof, echt een compliment voor aan Remko. Hij had ook voor iedereen tijd en hij vroeg constant of het duidelijk was, zo niet dan ging hij het weer opnieuw uitleggen net zolang totdat je de stof beheerste.”

Annemarie

“Remco zorgt voor goede balans tussen info zenden en inbreng van cursisten. De dag gaat snel hier door. Het tempo was prima en de uitleg duidelijk. Kortom, een fijne dag die weer  toevoegde aan de kennis.”

Stefan

“Remko is een bijzonder mens. Hij is sociaal, integer en oprecht geïnteresseerd in mensen. Een goed luisteraar die de juiste vragen stelt en mede daardoor in staat is de hoofdzaken van bijzaken te scheiden. Gevoed door persoonlijke kennis en ervaring, weet hij theorie te vertalen naar de praktijk. Onderscheidend, leerzaam en met respect voor zijn omgeving. Kortom, een professional van een uitzonderlijk kaliber.”