BreakThrough Coaching

 In every human being there is both garbage and gold, it is up to us to choose what we pay attention to.” – Werner Erhard

Voor wie  BreakThrough coaching is bedoeld voor mensen die hun huidige situatie willen doorbreken.  Specifiek voor mensen die ‘klaar’ zijn met hun huidige situatie en met een hoog niveau van commitment nu te gaan veranderen. Mensen die werkelijk toegewijd zijn om de resultaten in hun leven drastisch te wijzigen en te verbeteren, zowel persoonlijk als zakelijk. Mensen die daarbij zeggen wat ze gaan doen en het daadwerkelijk doen. Die bereid zijn om hun gedrag en acties in te zien en te veranderen waar nodig, om vervolgens de resultaten te krijgen waar ze naar verlangen.  Voor mensen die kiezen volop zélf achter het stuur van hun levensbus te gaan zitten. 

Zoek je jouw positieve doorbraak in je leven, werk of bedrijf en wil je die snel en effectief bereiken? Dan helpt BreakThrough Coaching met zekerheid dit te bereiken. Dé doorbraak naar de transformatie tot wie je wilt zijn, te gaan doen wat wat je wilt doen en te bereiken wat je wilt bereiken.

“As soon as you trust yourself, you will know how to live.”
– von Goethe

Wat BreakThrough Coaching is een transformatieproces.  Een effectieve, intensieve, diepgaande en plezierige coachingsessie. Oude en – meestal onbewuste – patronen en emoties, beperkende overtuigingen en negatieve emoties worden doorbrokenen losgelaten. Bekrachtigende patronen en overtuigingen worden gevonden,  ingezet en verankerd. Zorgend voor blijvende verandering op bewust en onbewust niveau.

Hoe  De BreakThrough coaching bestaat uit vragen en interventies. Het gaat hierbij niet om ‘WAT’ je denkt, maar ‘HOE’ je denkt. Een groot verschil! Want als je de ‘HOE’ weet, kun je deze veranderen als dat nodig is. Ons brein kan dat, snel. Daarna doen we samen alles wat nodig is om de doorbraak te maken. Bewust en onbewust. Al wat helpt, wordt verankerd voor de blijvende doorbraak! De BreakThrough coaching is klaar als jij weet hoe jij jouw doelen kunt en gaat bereiken én beseft, voelt en ziet wat dat je gaat brengen: de beste, mooiste en krachtigste versie van jezelf.

“Life isn’t about finding yourself. Life is about creating yourself.”
– George Bernard Shaw

Wat is het resultaat Na het succesvol ervaren van jouw BreakThrough coaching:

  • Weet je waarom, hoe en waarvoor jij gaat in jouw leven
  • Heb je zelfvertrouwen als jouw natuurlijke krachtbron
  • Ben je in balans in communicatie, werk, relaties, in jouw leven
  • Ben je bewust van jezelf en de impact van jouw handelen op jezelf en je omgeving
  • Ben je vrij van belemmerende gedachten en negatieve overtuigingen
  • Geef je op jouw eigen unieke stijl vorm aan jouw leven
  • Is jouw toekomstbeeld helder en ben je daarop innerlijk gericht
  • Zie, hoor en voel jij jouw unieke meer-waardeKortom: je bestuurt trots jouw eigen levensbus vol meer-waarde.

Klantervaring 

De breakingthrough sessie bij Remko gevolgd. Wat een prachtige ervaring!
De wijze waarop Remko het doet, geweldig.
Het is intensief en meer dan waard.
De inzichten, vertrouwen en begeleiding die hij je geeft zijn enorm waardevol en hebben geleid naar het resultaat wat ik wilde behalen en wil vasthouden. We hebben samen een prachtige reis gemaakt.

Na de laatste coaching ben ik met een grote glimlach naar huis gereden. Dank je wel, Remko!

Data: in overleg
Locatie: Ermelo
Tijdsduur: 5 tot 7 uur, exclusief nazorg en follow-up sessie (totaal ca. 12 uur)
Tarief: op aanvraag en maatwerk

Wil jij je ongekend verder komen dan waar je nu bent?  Neem dan nu de eerste stap.  Neem contact met op via onderstaand formulier of bel
06- 51 05 99 49 of     mail: info@graci.nl  

“We will only fully understand the miracle of life when we allow the unexpected to happen”
– Paulo Coelho